Μέσα σε όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει το «Stranger Things», που έφερε ξανά τα 80s στη ζωή μας και τα τραγούδια των Kate Bush (Running up that hill) και Metallica (Master of puppets) ανέβηκαν ξανά στις λίστες των charts, βρήκε κι άλλη μία ιδέα για να κολλήσουμε περισσότερο με την ομάδα του Hawkins.

To Netflix συνεργάστηκε με την εταιρία Candy Digital για να λανσάρουν μία σειρά από NFT εμπνευσμένα από τους ήρωες και την χαρακτηριστική αισθητική της τηλεοπτικής σειράς και άνοιξαν μεγάλα threads στα social media με ενθουσιώθη σχόλια φανατικών του Upside Down σύμπαντος.

Η πρώτη συλλογή βγήκε χθες στο ειδικά διαμορφωμένο site γι’ αυτή τη ψηφιακή γιορτή με 17 διαφορετικούς χαρακτήρες από την τελευταία σεζόν που κολλήσαμε όλοι και είναι ίσως η καλύτερη έως τώρα, και είναι διαθέσιμα 11,111 tokens. Η μοναδικη΄από τους πρωταγωνιστές που θα έχει μόνο 223 NFT συνολικά για να τα αποκτήσει το κοινό, είναι η σουπερηρωίδα της παρέας, Eleven.

«Η συνεργασία μας με το Netflix,  δείχνει την αφοσίωση της Candy Digital να ψάχνει διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι θαυμαστές αλληλεπιδρούν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους με εύκολη πρόσβαση και με αμεσότητα. Η συλλογή «Upside Down Series» κοστίζει 11 δολάρια και το συλλεκτικό πακέτο «Hell Fire Club Bundle», το οποίο περιέχει και τις αφίσες των 17 χαρακτήρων, 275 δολάρια», ανέφερε ο CEO της εταιρείας, Scott Lawin.

Kι αν δεν σου αρκούν όλα αυτά, ετοιμάζονται κι άλλες εκπλήξεις που θα προσγειωθούν στα ψηφιακά ράφια μες το καλοκαίρι αλλά στην Stranger Things Day τον Νοέμβριο οπότε τα γενέθλια κάποιων, θα έχουν επισκέψεις από τον αναποδογυρισμένο κόσμο του Vecna και των φίλων του. Σαν εξτραδάκι σημείωσε επίσης πως το Netflix και η Candy δεσμεύτηκαν να είναι όλα τα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και όλα τα ψηφιακά πακέτα θα τυπωθούν στο Palm NFT studio με βάση το Ethereum που έχει φτάσει το 0%  αποτύπωμα άνθρακα στις παραγωγές του.