Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) του Νέου Ψυχικού σε μια στρατηγική συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την Συναυλία “ΖΩ+ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024”, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 20.00, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αισιοδοξία, όπου η παρουσία όλων μας σε αυτή την ενέργεια δεν αποτελεί μόνο στήριξη στον σκοπό, αλλά και ένα ηχηρό  μήνυμα ελπίδας που λειτουργεί ως φάρος για όσους παλεύουν με τον εθισμό. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας σε μια μουσική νύχτα ελπίδας και ενότητας. Πάμε Μαζί!

Μια Πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει, πως η Μουσική ως κινητήρια δύναμη: Εμπνέει και Καλλιεργεί σε συναισθήματα δύναμης, αγάπης και στήριξης.

Για 2η χρονιά επί σκηνής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Γιώτα Νέγκα, υποστηρικτές και φίλοι του έργου του ΚΕΘΕΑ. Special Guest με φιλική συμμετοχή η EVANGELIA και η VEMILY. Συγκροτήματα, μπάντες και χορωδίες τοπικών σχολείων καθώς και η μπάντα του ΚΕ.Θ.Ε.Α./ Στροφή.

Η Οικοδέσποινα της βραδιάς η Ζέτα Δούκα.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα διαθέτει Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης που πραγματοποιεί βραχύχρονες παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών, μετά από πρόσκληση του Μ.Ε.Ο.

Την διοργάνωση και τον συντονισμό έχει αναλάβει η εταιρεία Επικοινωνίας FUNCOMM Agency, των Χάρη Χαμαλίδη και Δημήτρη Δρεπανόπουλου.

Με την Υποστήριξη του MY RADIO 104.6

Χορηγοί Επικοινωνίας: OLAFAQ.GR, NEOPOLIS.GR, NEWS247.GR, PROVOCATEUR, LIKEWOMAN, E-RADIO/ E-DAILY, NEOLAIA.GR, IPOLIZEI.GR, OZON MAGAZINE

#ΠάμεΜαζί #pamemazi #ΚΕΘΕΑ_ΣΤΡΟΦΗ #kethea #meoneopsychiko #funcommpr #madewithfuncomm