Η Μegan Fox, ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η Angelina Jolie και κάνει blood games με το αίμα του συντρόφου της. Τότε που η Angelina ήταν ζευγάρι με τον Billy Bob Thorton φορούσε στο λαιμό της ένα φυαλίδιο με το αίμα του κι εκείνος με το δικό της. Στις μέρες μας το alternative ζευγάρι Megan Fox και Machine Gun Kelly, καταναλώνουν ο ένας το αίμα του άλλου σε “ειδικές περιστάσεις” όπως δήλωσε η ηθοποιός στο Glamour.

Η πρώτη φορά που μάθαμε ότι το ζευγάρι πίνει αίμα και πιο συγκεκριμένα ο ένας του άλλου, ήταν όταν διαβάσαμε την ανάρτηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο MGK στη Megan κάτω από το αγαπημένο τους δέντρο. Πλέον αφού το ζευγάρι έχει μπει στη διαδικασία να προετοιμάσει τον gothic γάμο του, η Fox έδωσε μερικές διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο γεγονός όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πίνουμε μονάχα μερικές σταγόνες αίματος το οποίο καταναλώνουμε σε ειδικές περιστάσεις και κάτω από συγκεκριμένο τελετουργικό. Διαβάζω κάρτες ταρώ και πιστεύω πολύ στην αστρολογία. Πιστεύω πολύ στις μεταφυσικές πρακτικές και στον διαλογισμό. Κάνω τελετές όταν έχει νέα σελήνη και πανσέληνο και μέσα σε αυτή την τελετουργία πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου ώστε να δημιουργηθεί μια σύνδεση“, είπε η Μegan Fox. Kαι συμπλήρωσε: ” O Μachine Gun Kelly είναι εκρηκτικός, χαοτικός και πρόθυμος να κόψει το στήθος του με ένα γυαλί και να μου πει ‘πάρε την ψυχή μου‘”.

H Μegan Fox, έχει την ίδια πνευματική οπτική από την πρώτη στιγμή που συνάντησε τον MGK στα γυρίσματα του “Midnight in the Switchgrass”  το 2020. Ο Machine Gun Kelly είχε σκοπό να αποχωρήσει από την ταινία, μέχρι που κάποια μέλη του στενού κύκλου του, του θύμισαν ότι θα συνεργαζόνταν με την Megan Fox, η οποία από την πλευρά της είπε ότι κάτι υπερφυσικό την καλούσε να κάνει αυτή την ταινία.

Στην πραγματικότητα, την πρώτη φορά που η Megan έμαθε πως θα συμμετέχει και ο MGK στο φιλμ, τον κοίταξε και είπε ” Θα έχουμε μπελάδες”.

Η Megan Fox πιστεύει πως ο ΜGK είναι η “αδελφή ψυχή της” και έχουν μια μοιραία σύνδεση, σαν εκείνη που μοιράστηκαν η Pamela Anderson με τον Tommy Lee και ο Kurt Cobain με την Courtney Love. “Nομίζω πως όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι ότι οι ψυχές σας γνωρίζονται και ταξίδεψαν μέσα από πολλά για να βρεθούν εδώ, τότε αυτό που συμβαίνει είναι αδιαμφισβήτητα καλό”.