To πιο underground chic ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους πίστης μετά το coup de foudre που τους βρήκε στο πλατό της ταινίας “Midnight in the Switchgrass,” όπου πρωτοσυναντήθηκαν. Από τότε έγιναν αχώριστοι, με τη Megan να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Brian Austin Green και να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι να παντρευτεί τον Machine Gun Kelly.

H Megan δήλωσε για εκείνον τον Ιούλιο του 2020 “Μπήκα στο δωμάτιο, τον κοίταξα στα μάτια και ήξερα αμέσως ότι ήταν κάτι παραπάνω από αδερφή ψυχή μου: ήταν η ίδια μου η ψυχή, η οποία είχε ανυψωθεί σε τέτοιο επίπεδο που μπορεί να διαχωριστεί και να υπάρχει ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά σώματα. Μοιραζόμαστε την ίδια φλόγα. Του το είπα σχεδόν αμέσως γιατί το ένιωσα άμεσα και νομίζω πως την αμέσως επόμενη μέρα τον κάλεσα στο τροχόσπιτό μου για φαγητό και τον έβαλα στη διαδικασία να του εξηγήσω όλα αυτά τα θέματα περί αστρολογίας που πιστεύω”.

Ερχόμενοι στο σήμερα, η Μegan και ο MGK έχουν αρραβωνιαστεί από τον Ιανουάριο με την πρόταση να γίνεται κάτω από ένα δέντρο το οποίο έχει για αυτούς έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Έτσι, το επέλεξαν ξανά γι αυτή την πολύ σημαντική στιγμή  Κάτω από το ίδιο δέντρο είχαν καθίσει τον Ιούλιο του 2020 και είχαν κάνει επίκληση για μαγεία στη ζωή τους. Η Megan συνόδευσε την πρόταση γάμου με την εξής λεζάντα στο Instagram: “Kαι κάπως έτσι, μετά από ενάμιση χρόνο μαζί, και έχοντας περπατήσει μαζί μέσα από την κόλαση, έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ και κάνοντας δυνατά τα αδύνατα μου ζήτησε να τον παντρευτώ.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Αλλά ας σταθούμε λίγο στο δαχτυλίδι με το οποίο έκανε την πρόταση ο MGK στο κορίτσι του: ΄Ηταν μοναδικό. Όπως ο ίδιος είπε, ήταν ένα μοναδικό δαχτυλίδι με δυο πέτρες, ένα σμαράγδι και ένα διαμάντι και όχι το κλασσικό μονόπετρο. Ο ίδιος είχε πει για την επιλογή του στο Instagram: “Ξέρω ότι η παράδοση επιβάλλει μια πέτρα, όμως εγώ με τον Stephen Webster σχεδιάσαμε αυτό το κόσμημα, χρησιμοποιώντας το σμαράγδι που είναι ο δικός της γενέθλιος πολύτιμος λίθος και το διαμάντι που είναι ο δικός μου, σαν δυο αγκάθια ενωμένα μαζί ως μέρη της ίδιας ψυχής που σχηματίζουν την καρδιά που συμβολίζει την αγάπη μας”. Όσο για το κόστος του υπολογίζεται σύμφωνα με την ειδικό Olivia Landau ανάμεσα στα 50 000 με 75 000 δολάρια καθώς πρόκειται για δυο πέτρες δύο με δυόμιση καρατίων. Όσο καιρό το ζευγάρι είναι μαζί και οι δυο μοιράζονται τις αμέτρητες στιγμές που περνούν συμπεριλαμβανομένης της υιοθεσίας της γάτας τους που την ονόμασαν Whiskey.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Και τώρα μαθαίνουμε τα πλάνα του γάμου:

Ο τραγουδιστής όταν εμφανίστηκε στο “The Late Late Show With James Corden,” είπε ότι σχεδιάζουν να κάνουν έναν gothic γάμο σε ένα κόκκινο ποτάμι, το οποίο από μόνο του είναι δύσκολο στο να βρεθεί ως τοποθεσία: ” Το location που ψάχνουμε είναι δύσκολο να βρεθεί γιατί θέλω να ταιριάζει με το καλλιτεχνικό μου όραμα.” Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχουν ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους.

Όσον αφορά στη μουσική, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ποια θα είναι η επίσημη μπάντα που θα παίξει στον γάμο τους. Όταν ο MGK εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και δήλωσε ότι θα του άρεσε να είναι η K pop μπάντα BTS, ενώ τόνισε ότι o ίδιος γνωρίζει τα περισσότερα κομμάτια των NSYNC. Παρόλα αυτά γνωρίζει τα πάντα και για τους ΒΤS καθώς τους γνώρισε στα Billboard Awards και του φαίνεται πιο πιθανό να τους πείσει να έρθουν.

Τέλος, σχετικά με το πάρτυ που θα ακολουθήσει τον γάμο, ο MGK είπε καλεσμένος στο “The Howard Stern Show,” ότι θα είναι καλεσμένος ένας ολόκληρος στρατός. “Έχω πάρα πολλούς φίλους οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μου τα τελευταία χρόνια. Ο Pete Davidson θα είναι οπωσδήποτε δίπλα μου”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)