Kάθε εβδομάδα οι συντάκτες του αγαπημένου σας FAQ Team γράφουν  ποια πράγματα τους ανεβάζουν (ή τους κατεβάζουν) συναισθηματικά, ψυχολογικά και εγκεφαλικά!

Δήμητρα Βασιλειάδη

👍 The Wall στην Παλλήνη. Ντύθηκα, έβαλα ειδικά παπούτσια και κράνος, φοβήθηκα (έχουμε και λίγη ακροφοβία), φώναξα, πόνεσαν τα χέρια και τα επίπεδα της αδρεναλίνης παρέμειναν υψηλά καθ’όλη τη διάρκεια. Η επίγευση χαράς έμεινε τουλάχιστον για μια μέρα και αυτό κράταμε.

👎 Οι συνελεύσεις της πολυκατοικίας. Μία μικρογραφία της κοινωνίας που τσακώνεται για καθημερινά ζητήματα τα οποία προσωποιούνται και δεν έχουν στόχο το κοινό συνολικό καλό. Μην τσακώνεστε άλλο, κουραστήκαμε!

Γεωργία Δρακάκη

👍 Το brand Ozar από την Αμερική. Εγώ που δεν είμαι η τύπισσα που ψωνίζει συχνά και επίσης αποφεύγει επιμελώς τα mall και τα πολυπληθή μέρη με μάρκες-καφέδες-τεχνολογία-πόζα όλα σε ένα, βρέθηκα στα Golden Hall και μου έπεσε το σαγόνι με τα φορέματα αυτής της εταιρείας. Σαν να ήταν φτιαγμένα για μια σύγχρονη Φρίντα Κάλο που θέλει να πάει κάπου επίσημα το βράδυ. Χαμός.

👎 Τα σποτάκια των δύο μεγάλων κομμάτων στο Youtube μου. Η Google θεωρεί ότι είμαι επτά άνθρωποι, προφανώς, μιας που ακούω μες στην ίδια ώρα Sidarta, Luz Casal, Δέσποινα Βανδή, Σαββόπουλο (ουπς) και MAZOHA. Και να σου ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ταξίματά του και να σου η ΝΔ με το πολλά βαρύ εθνικό της στιλ. Εννοείται, και ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25, απ’ όλα έχω δει, απ’ όλα έχει ο μπαξές. Πάλι καλά που δε μου βγάζει σποτάκια Ελληνικής Λύσης, δηλαδή…Είπαμε, Σφακιανάκη δεν ακούω. Προς ώρας.

Νίκος Παγουλάτος

👍 Επιτέλους θα ψηφίσουμε. Από την πρώτη φορά που ψήφισα μέχρι και τώρα, την Κυριακή 21 Μάϊου, πάντα έχω την ίδια αίσθηση. Πως συμμετέχω σε μια διαδικασία καθοριστικής σημασίας που μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια χώρα με δημοκρατία. Τώρα, πώς αυτή εφαρμόζεται στην καθημερινότητά μας, είναι ένα άλλο θέμα. Τουλάχιστον έχουμε ακόμα το δικαίωμα να επιλέξουμε κυβέρνηση.

👎 Ειλικρινά απορώ με τους ανθρώπους που δείχνουν απόλυτη αδιαφορία στις εκλογές, όχι μόνο τις Βουλευτικές, και έχουν παραδώσει τα «όπλα» τους -την ψήφο δηλαδή.

Γιάννης Παπαϊωάννου

👍 Tα ρεπορτάζ των New York Times.

👎 Πληγώνεται ο ένας αριστερός αρχηγός από τις χυδαιότητες του άλλου, και λέει μετά να τις κάνει στον διπλανό του. Συνεννοημένοι είναι όλοι τους (και πιστοί στις καλύτερες παραδόσεις της ελληνικής αριστεράς) για να έχουν Νέα Δημοκρατία μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Χριστιάνα Στυλιανού

👍 Η Αθήνα που τις τελευταίες μέρες ψιλοαδειαζει εν όψει των εκλογών.

👎 Τα εκνευριστικά προεκλογικά σποτάκια που μπαίνουν σφήνα ανάμεσα στα τραγούδια στο YouTube.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

👍 Η ταινία «Επιστροφή στη Σεούλ» που παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

👎 (Προεκλογικά) Φυλλάδια, φυλλάδια, φυλλάδια, φυλλάδια, φυλλάδια παντού. Νισάφι.

Σίντυ Χατζή

👍 Η αίσθηση ευφορίας και ανανέωσης μετά από ένα ταξίδι.

👎 Άνθρωποι που αντί να θεραπεύσουν το τραύμα τους και μέσα από αυτό να αγαπήσουν τον εαυτό τους, προτιμούν να προβάλλουν την τοξικότητα της πληγής τους στον κόσμο. Η ψευδαίσθηση του ελέγχου δε κρατάει πολύ. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μας αγαπήσουμε, αλλιώς θα είμαστε καταδικασμένοι στην αδυναμία μας.