Αγαπητοί αναγνώστες του Olafaq, 

Εκ μέρους της ομάδας μας (The FAQ Team), θα ήθελα να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς που επισκεφθήκατε τον καίνουργιο ιστότοπό μας. Όταν πριν από έναν ακριβώς χρόνο είπαμε ότι ξεκινάμε αυτήν την παράτολμη ιδέα, μέσα στον κορεσμένο ελληνικό κυβερνοχώρο, ξέραμε πολύ καλά ότι μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να μας δώσει δύναμη: η υποστήριξή σας. ‘Ετσι, λοιπόν, τόσο για αυτήν την υποστήριξη σας, όσο και για το ενδιαφέρον σας, θα σας είμαστε πάντα ευγνώμονες.  

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον χρόνο δουλέψαμε ακούραστα για να αναπτύξουμε ένα νέο site που όχι μόνο θέλαμε να παρουσιάζει με διαφορετική οπτική τα ενδιαφέροντα πράγματα, τις ειδήσεις και τα πρόσωπα που αγαπάμε (και θέλουμε κοντά μας), αλλά και να παρέχει μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Φυσικά, τα σχόλιά σας και η δέσμευσή σας ήταν ανεκτίμητα σε όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί ναι, άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, όπως λέει και το άσμα. Και γι’ αυτόν τον λόγο το Olafaq, πίσω από την μινιμαλιστική του βίτρινα, θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, διατηρώντας πάντα την καθαρότητα της αισθητικής και της σκέψης του.  

Από την περιήγηση στις σελίδες των θεμάτων μας μέχρι την ανάγνωση των αναρτήσεων του Olafaq, ελπίζουμε ότι βρήκατε το site μας ελκυστικό, ενημερωτικό και εύκολο στην πλοήγηση. Ναι, κατανοούμε πώς ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εκτιμούμε που αφιερώσατε ένα κομμάτι του για να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας, και ναι, ξέρουμε τα λάθη του κι έχουμε εντοπίσει τα bugs του, αλλά εργαζόμαστε σκληρά γιατί ελπίζουμε σύντομα ότι η version 2.0 θα κάνει την εξερεύνηση των Olafaq ακόμη πιο χαλαρή και διαδραστική. 

Ως πλέον ένα καθιερωμένο εγχείρημα στη σύγχρονη ελληνική κυβερνοκουλτούρα, η υποστήριξη και η ενθάρρυνσή σας ήταν και είναι απαραίτητες για την επιτυχία μας. Κάθε επίσκεψη, κάθε κλικ και κάθε αλληλεπίδραση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. 

Θέλουμε επίσης με την ευκαιρία αυτή να σας ενθαρρύνουμε να παραμείνετε “συνδεδεμένοι” μαζί μας. Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγγραφείτε στο newsletter αν το επιθυμείτε ή παρακολουθείστε μας εκ του μακρώθεν. Εκτιμούμε τη γνώμη σας και καλωσορίζουμε κάθε σχόλιο ή πρόταση που μπορεί να έχετε, καθώς προσπαθούμε να βελτιώσουμε και να αναπτύξουμε αυτήν εδώ την ιδέα.  

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να επισκεφθείτε το Olafaq. Ελπίζουμε ότι κάπου εκεί μέσα σε μια γωνιά του, όπως και κάπου εκεί έξω στους δρόμους της πόλης, βρήκατε αυτό που ψάχνατε και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να σας ιντριγκάρουμε το ενδιαφέρον με τα θέματά μας, τις απόψεις και γνώμες μας. Όσο αιρετικές και αν είναι αυτές. Και θα σας βρούμε κάπου εκεί έξω σύντομα, για να γυρίσουμε μαζί την πόλη ανάποδα.   

Ειλικρινά δικός σας, 

Γιάννης Παπαϊωάννου 
Διευθυντής Σύνταξης