Το Lío Mykonos, ο λαμπερός προορισμός στο κέντρο της Μυκόνου, φέρνει ξανά στο νησί την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία διασκέδασης. Το καλοκαίρι ξεκινά στις 6 Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα νέο show από την Ίμπιζα, το ‘Back to The Future’.

Έχοντας επαναπροσδιορίσει την νυκτερινή διασκέδαση, το Lío είναι ένας απαράμιλλος συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο, εντυπωσιακών ερμηνειών και μιας συναρπαστικής αφήγησης που θα ταξιδεύσει τους επισκέπτες μέσα στο χρόνο και τη μουσική, με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον να συγκρούονται σε μια μαγευτική επίδειξη μουσικού χάους, σαγηνευτικής αναστάτωσης και εκπληκτικής δεξιοτεχνίας από τους καλλιτέχνες.

Ο βραβευμένος Head Chef Άλκης Βαρδαραμάτος έχει δημιουργήσει ένα μενού που τιμά την Μεσογειακή κουζίνα και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εξαιρετικά γευστική και φίνα εμπειρία στους καλεσμένους. Η λίστα κρασιού και σαμπάνιας, με την επιλογή εκλεκτών ετικετών από όλο τον κόσμο, συντελεί στην ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Μετά το τέλος του σόου, ο ρυθμός της διασκέδασης παραμένει ζωντανός όσο ο χώρος μεταμορφώνεται σε Lío Club, προσκαλώντας όλους σε ένα πάρτι με τους καλύτερους DJs στα decks. Οι πόρτες του Lío Club ανοίγουν τα μεσάνυκτα.

Κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, σε ένα από τα πιο φημισμένα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου, ο μαγικός αυτός κήπος με τα ελαιόδεντρα, συνδυάζει την κομψότητα, την γοητεία και το joie de vivre.

Οι κρατήσεις έχουν ανοίξει στη σελίδα του Lío στο liomykonos.com. Θα είναι ανοικτό από Τρίτη έως Κυριακή τον Ιούνιο, κάθε βράδι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και από Τετάρτη έως Κυριακή τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με το Lío Group:

Το Lío Group είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεκίνησε στην Ίμπιζα πριν από μια δεκαετία και έφερε την επανάσταση στην πολυτελή ψυχαγωγία. Σήμερα διαθέτει χώρους στην Ίμπιζα, τη Μύκονο, την Μαγιόρκα και το Λονδίνο.

Instagram: @liomykonos
Facebook: Lio Mykonos