Κάθε βδομάδα προκύπτουν ένας ων ουν έστιν αριθμός νέων κυκλοφοριών από νέες αλλά και παλιές μπάντες.

Εμείς κάθε βδομάδα ακούμε τα πάντα και σταχυολογούμε για έσας τα καλύτερα.

 Yard ActThe Overload

Οι οπαδοί των Idles, των Shame και των Fontaines D.C. ας πλησιάσουν άφοβα, καθώς αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα του νέου post punk ήχου που βγαίνει από την Βρετανία

Sad Eyed Beatniks – Claudia’s Ethereal Weaver

Το προσωπικό μουσικό πρότζεκτ του νεαρού πολυοργανίστα Κevin Linn παίρνει σάρκα και όστα με τις καλύτερες lo-fi στιγμές των Sebadoh, των Beat Happening και των Television Personalities να έχουν την τιμητική τους.

Claudia’s Ethereal Weaver by Sad Eyed Beatniks

Love, Burns – It Should Have Been Tomorrow

Νεοϋορκέζοι με εμφανή την αγάπη τους για την βρετανική σκηνή της δεκαετίας του ’80, ειδικά δε για τις πιο jangle-pop ελεγείες των Aztec Camera ή την εκλεπτυσμένη ποπ των Pale Fountains.

It Should Have Been Tomorrow by Love, Burns

ADULT – Becoming Undone

Έρχονται με δύναμη και πολλά beats από το Ντιτρόιτ, αναβιώνοντας εν μέρει εκείνο το προ εικοσαετίας electroclash ρεύμα που ξεκίνησε με τους Fischerspooner. Οι οπαδοί των Boy Harsher θα ενθουσιαστούν.

Becoming Undone by ADULT.

Jane WeaverFlock

Μια από τις καλύτερες electro-pop κυκλοφορίες των τελευταίων ετών που συνδέει ευφυώς της ποπ ψυχεδέλεια των Animal Collective και των MGMT με την Goldfrapp του προ 15ετίας εκπληκτικού άλμπουμ της Supernature.

Flock by Jane Weaver

Tears for Fears – The Tipping Point

Αφορμή για την (εξαιρετική και άκρως συναρπαστική) επανασύνδεση αυτού του κλασικού ‘80s συγκροτήματος ήταν ένα τραγικό γεγονός: όταν η σύζυγος του Roland Orzabal, Caroline, πέθανε το καλοκαίρι του 2017, ο παλιός συνοδοιπόρος του, Curt Smith ήταν εκεί να του προσφέρει έναν ώμο συμπαράστασης-αλλά και μουσικής δημιουργίας ως αντίδοτο στην θλίψη.

The Tipping Point by Tears For Fears