Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) γιορτάζει τα 20α του γενέθλια με ένα ξεχωριστό closing act από την TAMTA την Κυριακή 26 Μαΐου στις 21:00 στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα. Η ΤΑΜΤΑ θα παρουσιάσει το «SMUT», το πιο πρόσφατο show της που συνάρπασε κοινό και κριτικούς και έγινε talk of the town.

Καθώς το ADAF γιορτάζει δύο δεκαετίες ψηφιακής επανάστασης στη σύγχρονη τέχνη, συνεχίζει να επανεφευρίσκει τον εαυτό του, παραμένοντας πιστό στην βασική του αποστολή να αναδεικνύει δημιουργικές φωνές, να πειραματίζεται με νέες ιδέες και νέα μέσα και να εμπνέει το κοινό μέσω της σύζευξης τέχνης και τεχνολογίας.

Σε αυτή την επετειακή διοργάνωση, η περφόρμανς SMUT της ΤΑΜΤΑ εμπεριέχει το πνεύμα δημιουργικότητας και πειραματισμού του φεστιβάλ. Αναμειγνύοντας πολιτιστικά στοιχεία και μουσικά είδη, η παράσταση συνδυάζει την ποπ και την ηλεκτρονική μουσική με ένα ξεχωριστό, εκλεκτικό στυλ και αισθητική

Μετά από μια σειρά από sold-out παραστάσεις, το SMUT προσγειώνεται στην αυλή των Πρώην Δικαστηρίων Σανταρόζα, προσκαλώντας το κοινό να ζήσει μία μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία. Η περφόρμανς της TAMTA θα συμπληρωθεί με το video mapping του ADAF στην πρόσοψη του κτηρίου, ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο τις αισθήσεις. Το show περιλαμβάνει τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ, «Identity Crisis», μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διασκευασμένες αλλά και διασκευές επιτυχιών απο την διεθνή δισκογραφία, όλα επανασχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο ύφος της εκκεντρικής ΤΑΜΤΑ.

Κλείσε το εισιτήριό σου στο more.com και αφέσου στους ήχους και της εικόνες που επιμελήθηκε η ίδια με την ομάδα της, μετατρέποντας το Athens Digital Arts Festival στο απόλυτο stage.

Το πρωτόγνωρο για την ελληνική σκηνή live επιμελείται καλλιτεχνικά ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωνσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα ο Βαγγέλης Μούντριχας, ενώ τον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

➪ Info

20ο Athens Digital Arts Festival
«TECHNO(S)CENE»
16-26 Μαΐου 2024
Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα (Σταδίου 48 & Αρσάκη)
Πλατεία Δικαιοσύνης (Αρσάκη & Πανεπιστημίου)
Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex – Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» (Πανεπιστημίου 48)

Ώρες Λειτουργίας: ΔΕΥ-ΠΑΡ 17:00-23:00 & ΣΑΒ-ΚΥΡ 11:00-23:00

Εισιτήρια: more.com

Website: 2024.adaf.gr

#ADAF #ADAF2024

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «20o και 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας – Athens Digital Arts Festival», η οποία αναμένεται να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους.

Το 20ο Athens Digital Arts Festival υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείο Ανάπτυξης, του Υπουργείο Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).