Στις 30 Νοεμβρίου 2022 κάνει πρεμιέρα μια ολοκαίνουργια sequel σειρά αποκλειστικά στο Disney+, βασισμένη στην φανταστική περιπέτεια Willow του 1988 του George Lucas. Ο μάγος Nelwyn επιστρέφει, χρόνια μετά τη διάσωση της μικρής αυτοκράτειρας Elora Danan, για να οδηγήσει μια ομάδα αταίριαστων ηρώων σε μια οδυνηρή αποστολή διάσωσης σε έναν κόσμο πέρα από κάθε φαντασία. Στην σειρά Willow επιστρέφει ο Warwick Davis στον ομώνυμο ρόλο, με παραγωγούς τους Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard και Samie Kim Falvey.

Αφού ο Willow Ufgood ολοκλήρωσε την αναζήτησή του στην αρχική ταινία, πολλοί θαυμαστές περίμεναν ότι αυτό ήταν το τέλος της ιστορίας του και ότι ήταν απίθανο να τον ξαναδούμε. Κι όμως, ιδού, ο Willow επιστρέφει για να συνεχίσει το ταξίδι του με νέους ήρωες.

Αν και 34 χρόνια ήταν σίγουρα πολλά, η αναμονή δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ περισσότερο, οπότε ιδού όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη θριαμβευτική επιστροφή του Willow.

Το πρώτο τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά για την ιστορία. Αντ’ αυτού, παρουσιάζει γρήγορα τους νέους χαρακτήρες που εντάσσονται σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο, ενώ παράλληλα επαναφέρει τους παλαιότερους που ξέρουμε και αγαπάμε, δηλαδή την Joanne Whalley που επιστρέφει στον ρόλο της Shorsha, και φυσικά, ρίχνει μεγάλο βάρος στον Warwick Davis ως έναν μεγαλύτερο και σοφότερο Willow Ufgood που έχει γίνει πολύ πιο έμπειρος στην τέχνη της μαγείας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κλασικό, εμβληματικό μουσικό θέμα που συνέθεσε πριν από τόσα χρόνια ο αείμνηστος James Horner. Το δεύτερο τρέιλερ, όμως, δίνει μια καλύτερη εικόνα της πλοκής της σειράς.