Η διάσημη streaming πλατφόρμα φαίνεται να επενδύει σε αυτό το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό κομμάτι τηλεόρασης, προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της αμείωτο και να ενισχύσει την περιέργειά τους για την ζωή στον πλανήτη μας.

Από την άγρια φύση και τα μυστήρια των ανεξερεύνητων ωκεανών, μέχρι μικροσκοπικούς οργανισμούς αόρατους με γυμνό μάτι, οι επιλεγμένες σκηνές απ’ τα ντοκιμαντέρ που υπάρχουν στο τρέιλερ, δημιουργούν θαυμασμό για την φυσική ομορφιά της Γης και ανυπομονησία για την κυκλοφορία τους.

Η σειρά αυτή του Netflix περιλαμβάνει 6 νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Η πρώτη, είναι η σειρά “Our Universe” με την αφήγηση του Morgan Freeman, από τη συνεργασία της Disney και του BBC Studios που έφερε στο κοινό το “Our Planet”, η οποία θα εξερευνήσει τους δεσμούς μεταξύ των ηλιακών μας συστημάτων και της άγριας ζωής που ζει δίπλα μας.

Με το “Life on Our Planet” οι οπαδοί του Jurassic Park θα ενθουσιαστούν, αφού αφορά την εποχή των δεινοσαύρων που εμφανίζονται στην οθόνη μας μέσω CGI τεχνολογίας και θα κάνει ντεμπούτο το 2023. Ακολουθεί το “Our Planet II”, με τον David Attenborough να επιστρέφει ως αφηγητής, σε μια καθηλωτική καταγραφή της δράσης αγαπημένων μας ζώων.

Με τόσο μεγάλο μέρος των ωκεανών μας να αποτελεί ακόμη μυστήριο – εκτιμάται πως το 95% παραμένει ανεξερεύνητο, το 2024 οι θεατές θα δουν το “Our Oceans” που θα ασχοληθεί με τον απόκοσμο κόσμο των σκοτεινών βυθών. Το “Our Living World”, που επίσης θα κάνει πρεμιέρα το 2024, θα δώσει έναν νέο ορισμό για τη ζωή στη Γη, αποκαλύπτοντας τον εκπληκτικό ιστό συνδέσεων που μας ενώνει όλους και έτσι συντηρείται το πιο μαγικό φαινόμενο του σύμπαντός μας, η ζωή. Το “Our Water World”, που θα προβληθεί το 2025, θα ρίξει φως στη σημασία των υδάτινων σωμάτων γλυκού νερού στη Γη και στα ζώα που βασίζονται σε αυτά.

Τα νέα ντοκιμαντέρ του Netflix μας προϊδεάζουν για μια συναρπαστική νέα αποκαλυπτική εποχή για τα μυστήρια της ζωής στον πλανήτη μας, και αυτό το σύμπαν θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου με το “Our Universe”.