Τα Χριστούγεννα έρχονται λίγο νωρίτερα για τους οπαδούς του ταχύτατου ήρωα της Sega: η νέα σειρά “Sonic Prime” έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στο Netflix και θα ταξιδέψει τον σκαντζόχοιρο σε μια περιπέτεια σε πολλά σύμπαντα – ή όπως θα το αποκαλεί η σειρά, στο “Shattervese“.

Πρώτα απ’ όλα, εδώ είναι μια εκτεταμένη σύνοψη για τη σειρά:

«Ο Sonic the Hedgehog νομίζει ότι τα έχει δει όλα, αλλά όταν η τελευταία του σύγκρουση με τον Dr. Eggman σπάει το Paradox Prism, στέλνεται να στροβιλιστεί στον χωροχρόνο και να μπει σε μια νέα περιπέτεια. Καθώς τρέχει μέσα στους παράξενους νέους κόσμους του Shatterverse, ο Sonic αναζητά τα γνωστά πρόσωπα του Tails, της Rouge, της Amy και του Knuckles για να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στο σπίτι του στο Green Hill. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα – αυτές οι Shatter εκδοχές των παλιών του φίλων, που έχουν όλοι νέα εμφάνιση, συμπεριφορά και ικανότητες που ταιριάζουν με τις νέες τους πραγματικότητες – δεν έχουν ακούσει ποτέ για τον Sonic. Για να μπορέσει να ξαναφτιάξει την πρωταρχική του πραγματικότητα, ο Sonic πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φίλων του και να τους δείξει πώς να μείνουν ενωμένοι, κάτι που ποτέ δεν του ήταν εύκολο. Με την αναπάντεχη βοήθεια του παλιού αντιπάλου του, τον Shadow, η γεμάτη δράση περιπέτεια του Sonic γίνεται κάτι παραπάνω από ένας αγώνας για να σώσει το Shatterverse από τις σατανικές μηχανορραφίες του Dr. Eggman και του στρατού του από ρομπότ Badnik. Η μοίρα του Shatterverse βρίσκεται στα χέρια του Sonic!».

Το καστ των ηθοποιών του “Sonic Prime” περιλαμβάνει τους Deven Mack (Sonic), Brian Drummond (Eggman), Ashleigh Ball (Tails), Shannon Chan-Kent (Amy Rose), Adam Nurada (Knuckles) και Ian Hanlin (Shadow και Big the Cat). Η σειρά αποτελείται από ένα επεισόδιο 40 λεπτών και επτά επεισόδια των 20 λεπτών και κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Πηγή: Gizmodo