Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το επερχόμενο stand-up special του Chris Rock με τίτλο “Selective Outrage”, ένα live show που θα είναι το πρώτο του είδους του στην streaming πλατφόρμα.

Στο σύντομο teaser ακούγεται το τραγούδι των B Bun “The Best Is Back”, καθώς βλέπουμε τον Rock να περπατάει από το πράσινο δωμάτιο του θεάτρου στο μπροστινό μέρος της σκηνής με το Netflix να τονίζει πως πρόκειται για το «πρώτο παγκόσμιο live event». To show θα μεταδοθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας και δεν θα έχει καθόλου μοντάζ, επιτρέποντας στο κοινό να βιώσει μια ζωντανή εμφάνιση του Chris Rock σαν να βρισκόταν στη πρώτη σειρά του θεάτρου.

Αν και μία τέτοια εκδήλωση είναι η πρώτη για το Netflix, είναι το έβδομο comedy special του Rock και η δεύτερη που κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming.

Ανακοινώνοντας την είδηση τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος του Netflix για τα stand-up και τα κωμικά formats, Robbie Praw, δήλωσε: «Ο Chris Rock είναι μία από τις πιο εμβληματικές και σημαντικές κωμικές φωνές της γενιάς μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που όλος ο κόσμος θα μπορέσει να βιώσει μια ζωντανή κωμική εκδήλωση του Chris Rock και να γίνει μέρος της ιστορίας του Netflix. Αυτή θα είναι μια αξέχαστη στιγμή και είναι μεγάλη μας τιμή που ο Chris ανοίγει αυτή την σειρά live εκδηλώσεων».