Ξανά συμπρωταγωνιστές σε μια κωμική τηλεοπτική σειρά θα γίνουν οι παλιόφιλοι Matthew McConaughey και Woody Harrelson, σχεδόν μια δεκαετία μετά την συνύπαρξή τους στην πρώτη σεζόν του «True Detective».

Οι δυο ηθοποιοί – που είναι και πολύ καλοί φίλοι – ενώνουν ξανά τις υποκριτικές τους δυνάμεις για μια νέα κωμική σειρά της Apple TV+, η οποία θα παρακολουθεί το πώς θα «δοκιμαστεί» η φιλία δύο ανδρών, όταν θα επιχειρήσουν να ζήσουν μαζί με τις οικογένειές τους στο ράντζο του ενός από τους δύο στο Tέξας.

Δημιουργός της σειράς (η οποία δεν διαθέτει ακόμη τίτλο εργασίας) θα είναι ο David West Read του «Schitt’s Creek», ενώ οι δύο ηθοποιοί θα αναλάβουν και χρέη παραγωγού μαζί με την Skydance Television.

«Είναι μια εγκάρδια περίεργη ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού που περιστρέφεται γύρω από τον παράξενο και όμορφο δεσμό μεταξύ του Μακόναχι και του Χάρελσον», αναφέρει η Apple αναφορικά με την μισάωρη κωμωδία των 10 επεισοδίων.

Το δίδυμο Μακόναχι και Χάρελσον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και στα Welcome to Hollywood (1998), EDtv (1999) και Surfer Dude (2008), αλλά και στην πρώτη σεζόν της σειράς του HBO «True Detective» οι οποίοι μάλιστα είχαν προταθεί για βραβείο Emmy για τους ρόλους τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της σειράς.