Άλλος ένας μεγάλος ηθοποιός συμμετέχει στην επερχόμενη πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς “The Boys” του Amazon. O Jeffrey Dean Morgan, διάσημος για τον εμβληματικό ρόλο του κακού Negan στο “The Walking Dead” εντάχθηκε επίσημα στο καστ, αλλά σε άγνωστο ακόμα ρόλο.


Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς “The Boys” στο Twitter, όπου καλωσόρισαν τον Morgan στο καστ και ανέφεραν ότι δεν είναι σίγουροι αν θα φορέσει κολάν. Ο Morgan είναι ένας ακόμη σταρ υψηλού προφίλ που θα ενταχθεί στην επερχόμενη σεζόν της σειράς, μετά την ανακοίνωση ότι η Susan Heyward θα ενταχθεί κι αυτή στη σειρά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Για τον Morgan, αυτή θα είναι μια ακόμη ευκαιρία να συνεργαστεί με τον σεναριογράφο, παραγωγό και showrunner Eric Kripke. Το ζευγάρι συνεργάστηκε όταν ο Morgan πρωταγωνιστούσε ως John Winchester στη σειρά “Supernatural”. Έκτοτε, ο Morgan έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορους ρόλους, κυρίως ως The Comedian στην ταινία “The Watchmen” του 2009 αλλά και ως ο διαβόητος Negan στη σειρά The Walking Dead.

H σειρά “The Boys” είναι μια ασεβής προσέγγιση του τι συμβαίνει όταν οι υπερήρωες, οι οποίοι είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι διασημότητες, τόσο επιδραστικοί όσο οι πολιτικοί και τόσο σεβαστοί όσο οι θεοί, κάνουν κατάχρηση των υπερδυνάμεών τους αντί να τις χρησιμοποιούν για καλό σκοπό. Είναι οι ανίσχυροι εναντίον των υπερδυνάμεων, καθώς “Τα Αγόρια” ξεκινούν μια ηρωική αναζήτηση για να αποκαλύψουν την αλήθεια για την υπερ-ομάδα που είναι γνωστή ως “Οι Επτά” (The Seven). Η σειρά διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της βίας και της σεξουαλικότητας των κόμικς που βάζει τα όρια, ενώ εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά της διασημότητας και της φήμης των υπερηρώων.

Ο Morgan πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του “The Walking Dead”.