Η Οικογένεια Addams αγαπήθηκε πολύ, όμως το πραγματικά μεγάλο σκοτεινό αστέρι της, ήταν είναι και θα είναι η Wednesday.

Το κορίτσι με τις μαύρες πλεξίδες κάνει comeback από τα 90s και γίνεται σειρά στο Netflix σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Tim Burton, ο οποίος, θα σκηνοθετήσει πρώτη φορά για την τηλεόραση. Η σειρά θα λέγεται – φυσικά – Wednesday και θα εστιάζει στα χρόνια σπουδών της Wednesday στη Nevermore Academy.

Το Netflix, χαρακτηρίζει τη σειρά ως μια «live-action κωμωδία ενηλικίωσης»

«Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει τις αναδυόμενες μεταφυσικές ικανότητές της, να αποτρέψει ένα εξοργιστικό όργιο φόνων που έχει τρομοκρατήσει την πόλη, να φωτίσει το μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν οι γονείς της πριν 25 χρόνια – και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις καινούργιες και πολύ μπερδεμένες εμπειρίες της στο Nevermore»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)


Δημιουργοί του show είναι οι Al Gough και Miles Millar (το γνωστό από τις σειρές “Smallville” και “Into the Badlands” δίδυμο).  Aυτό όμως που έχει γίνει γνωστό είναι πως η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Wednesday Addams στις ταινίες Addams Family, η Christina Ricci, θα συμμετέχει στην σειρά με έναν  ρόλο μυστήριο. Από κει και πέρα, σύμφωνα με το Deadline, την Wednesday θα υποδυθεί η Jeena Ortega και τους γονείς της Μοrticia και Gomez, οι Cathrine Zeta-Jones και ο Luis Guzmán. Τον αδερφό της Pugsley θα υποδυθεί ο Issac Ordonez, ο George Burcea θα ενσαρκώσει το Lurch και το διάσημο και πολύ χρήσιμο “χέρι” θα ανήκει στον Victor Dorobantu. Τέλος, η Larissa Weems κατέχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, ως διευθύντρια της Ακαδημίας Nevermore, η οποία υπήρξε στο παρελθόν συμμαθήτρια με την Morticia Addams και έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς.