Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Ειδικά για εμάς τους ορκισμένους λάτρεις των Pulp κι ακόμη περισσότερο του τραγουδιστή τους Jarvis Cocker, που χάριν σ’ αυτούς κάθε φορά που ψωνίζουμε από το σουπερμάρκετ της γειτονιάς μας σιγοψιθυρίζουμε το old time classic “Common People”.

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι οι αγαπημένοι Pulp θα επιστρέψουν στη σκηνή το επόμενο έτος για πρώτη φορά μετά τις τελευταίες  τους εμφανίζεις το 2011-12. Ο Jarvis Cocker και η μπάντα (χωρίς τον μπασίστα Steve Mackey) θα δώσουν μια σειρά από συναυλίες σε φεστιβάλ, αρένες και στάδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ο Cocker που σ’ ένα δελτίο τύπου μας δήλωσε ότι «Ο Jarvis Cocker θα είναι ο νέος μας τραγουδιστής», και ότι το 2023 θα κάνουν συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, μας προσκάλεσε να πάμε και να κάνουμε θόρυβο.

Την τελευταία φορά που οι Pulp μεταρρυθμίστηκαν -παίζοντας τις τελευταίες τους συναυλίες τον Δεκέμβριο του 2012- ο Cocker είπε στους οπαδούς ότι δεν γράφουν νέα μουσική, αν και συνεργάστηκαν με τον James Murphy των LCD Soundsystem για μια νέα ηχογράφηση του παλιού demo “After You“.

Ο Mackey έγραψε στο Instagram: «Αποφάσισα να συνεχίσω τη δουλειά με την οποία ασχολούμαι-μουσική, κινηματογραφικά και φωτογραφικά πρότζεκτ», προσθέτοντας ότι εύχεται στο συγκρότημα καλή επιτυχία.

Το 2014, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ A Film About Life, Death & Supermarkets– ο Cocker κυκλοφόρησε φέτος τα απομνημονεύματα Good Pop, Bad Pop. Τα τελευταία δύο χρόνια, παρείχε μουσική για την ταινία The French Dispatch του Wes Anderson και, με το project του Jarv Is…, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με τίτλο Beyond the Pale.

Βρείτε εισιτήρια εδω

Δείτε τις ημερομηνίες παρακάτω:

05-26 Bridlington, England – Bridlington Spa
05-05 Warrington, England – Neighbourhood Weekender
06-09 Dublin, Ireland – St Anne’s Park
07-01 London, England – Finsbury Park
07-07 Glasgow, Scotland – Trnsmt Festival
07-09 Scarborough, England – Open Air Theatre
07-12 Cardiff, Wales – International Arena
07-14 Sheffield, England – Utilita Arena
07-15 Sheffield, England – Utilita Arena
07-21 Suffolk, England – Latitude Festival