Η Laure Strode – δηλαδή, η Jamie Lee Curtis – πολεμά με το «τέρας» του Haddonfield απ’ το 1978, όταν ο Michael Myers μπήκε για πρώτη φορά σε εκείνη τη ντουλάπα αναζητώντας την για να την σκοτώσει.

Τώρα, μετά από έντεκα συνέχειες της ταινίας Halloween και 44 χρόνια απ’ την αρχική , αυτό το έπος τρόμου φαίνεται να τελειώνει (μάλλον) οριστικά. Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει στον εμβληματικό της ρόλο για να αντιμετωπίσει ακόμη μία φορά τον δολοφόνο με την υπέροχη και ταυτόχρονα ακραία ανατριχιαστική μάσκα.

Το franchise των ταινιών “Halloween”, μετά το “Halloween Kills” του 2018 – όπου όλοι ελπίσαμε πως ο Myers έγινε στάχτη απ’ την φωτιά, επιστρέφει με το “Halloween Ends” σε σκηνοθεσία David Gordon Green και υπόσχεται να κάνει αυτό ακριβώς που οι θεατές των ταινιών “Halloween” ονειρεύονται απ’ την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν στην οθόνη τον ψηλό και γεροδεμένο, αθάνατο και αιμοσταγή, δολοφόνο.

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας, η Laurie γράφει τα απομνημονεύματά της, ενώ ζει με την εγγονή της Allyson (Andi Matichak) και φαινομενικά ελεύθερη απ’ τον βασανιστή της ψυχής της – και όχι μόνο – Michael Myers. Αλλά όταν η μπέιμπι σίτερ, Corey Cunningham (Rohan Campbell) κατηγορείται για φόνο, μια σειρά βίαιων γεγονότων ξεκινάει και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα…