Σε μια από τις πιο τέλειες αποφάσεις κάστινγκ (από την τελευταία φορά που επιλέχθηκε για να υποδυθεί έναν τρομακτικό χαρακτήρα με βαριά μάτια), ο Bill Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει ως το ομώνυμο θρυλικό βαμπίρ στην επερχόμενη μεταφορά του Nosferatu από τον Robert Eggers.


Μαζί του στην Τρανσυλβανία θα είναι και η Lily-Rose Depp, η οποία θα υποδυθεί τη στοιχειωμένα όμορφη νεαρή που θα γίνει η τελευταία εμμονή του Nosferatu.

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμα για τη συνέχεια του “The Northman”, αλλά ξέρουμε ότι είναι κάτι που ήθελε να το κάνει εδώ και καιρό ο Eggers. Ο σκηνοθέτης παραλίγο να ξεκινούσε το δικό του βέρσιον από το Nosferatu πίσω στο 2019, με τον Harry Styles και την Anya Taylor-Joy, δύο ονόματα που είχαν συνδεθεί με το project.

Ο προϋπολογισμός και οι συνεχείς μάχες με το χρονοδιάγραμμα έφεραν τελικά την ταινία σε αδιέξοδο, αλλά ο Eggers φρόντισε να πιάσει τον Skarsgård -του οποίου η ερμηνεία του κλόουν Pennywise στη διασκευή του “It” του Andy Muschietti εξακολουθεί να μας προκαλεί ανατριχίλα- προτού οποιοδήποτε άλλο έργο μπει στο δρόμο του. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Nosferatu του Eggers καθώς αυτές θα ανακοινώνονται.