Η Lizzy Caplan δεν θα έλεγε όχι για ακόμα μια ταινία «Mean Girls» του 2004. Η ηθοποιός μίλησε για την πιθανότητα να επαναλάβει τον ρόλο της ως Janis Ian σε ένα πιθανό sequel, λέγοντας στο Grazia USA ότι δεν θα έλειπε από την ταινία, αν και έχει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το αν χρειάζεται να υπάρξει συνέχειά της.

«Φυσικά θα ήθελα να είμαι μέρος της. Θα ήμουν ηλίθια αν δεν συμμετάσχω. Αλλά για μένα μου φαίνεται ότι το “Mean Girls” είχε μια πολύ καλή αρχή, μέση και τέλος. Δεν ξέρω τι έχει απομείνει να ειπωθεί από την ιστορία», είπε.

Η συμπρωταγωνίστρια της Caplan, Lindsay Lohan, είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία της να κάνει ακόμα μία ταινία «Mean Girls», λέγοντας στον Andy Cohen τον Απρίλιο του 2020 ότι «θα ήταν όνειρό μου να επιστρέψω και να γυρίσω ένα sequel».

Μια νέα ταινία «Mean Girls» βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά, διασκευάζοντας το μιούζικαλ του 2018 που ήταν υποψήφιο για Tony. Το ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην μιούζικαλ εκδοχή του «Mean Girls», όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ