Ο Joseph Quinn, ο οποίος πρόσφατα έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο Eddie Munson στο Stranger Things, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο «A Quiet Place: Day One» σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως όλα δείχνουν, ο Quinn θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Lupita Nyong’o στη spinoff ταινία της Paramount.

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά για το prequel, η ταινία αναμένεται να θεμελιώσει ένα νέο σύμπαν για το Quiet Place, πάνω στο οποίο η Paramount μπορεί να βασιστεί για τα επόμενα χρόνια. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του spinoff έχει αναλάβει ο Michael Sarnoski.

Για τον Quinn, η συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινία «A Quiet Place: Day One» είναι ενδεικτική της ανοδικής πορείας της καριέρας του που ξεκίνησε πολύ δυναμικά από την τέταρτη σεζόν του Stranger Things και τον ρόλο του ως Eddie Munson. Ο ηθοποιός απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για τον ρόλο του και η σεζόν συνέχισε να σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix.

Φωτ.: Netflix

Η νέα ταινία «A Quiet Place: Day One» βασίζεται και πάλι σε μια ιδέα του John Krasinski, ο οποίος σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στις δύο πρώτες ταινίες Quiet Place. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως, είναι απίθανο ο Krasinski και η συμπρωταγωνίστρια Emily Blunt να επιστρέψουν στους ρόλους τους για τη συνέχεια. Προς το παρόν, το franchise αναπτύσσει την τρίτη ταινία της σειράς με τον Krasinski να επιστρέφει για τη σκηνοθεσία. Η ταινία έχει προγραμματιστεί για να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2024.

Πηγή: Deadline