Για ένα λαμπερό 20th Anniversary TV Special πρόκειται να επανενωθεί ένα μέρος του cast του «Love Actually» – το οποίο πρωτοπροβλήθηκε το Νοέμβριο του 2003 (άρα, για αρχή, δεν είναι καν 20 χρόνια, είναι 19. Αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό και ας πάμε παρακάτω).

To «Love Actually» γιορτάζει την 20η επέτειό του με την εκπομπή-reunion να πρόκειται να προβληθεί στις 29 Νοεμβρίου στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ABC.

Οι Emma Thompson, Hugh Grant, Billy Nighy, Laura Linney και ο Thomas Brodie-Sangster (ο μικρός ντράμερ Sam που πλέον έγινε 32 ετών), αλλά και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Richard Curtis θα μιλήσουν με τη δημοσιογράφο Diane Sawyer, συζητώντας για την ταινία που πλέον έγινε… χριστουγεννιάτικη παράδοση, αποκαλύπτοντας ιστορίες από τα γυρίσματα και λεπτομέρειες για τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές της.

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια μιας ώρας και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από την

Στο trailer που κυκλοφόρησε η Sawyer ρωτάει τους ηθοποιούς να συμπληρώσουν την έκφραση «η αγάπη είναι…;» με τον Grant να απαντάει «νεκρή».

Σε ένα αποκλειστικό κλιπ της ειδικής εκπομπής του ABC, η Τόμσον θυμάται ότι παρακολουθούσε το «Love Actually» για πρώτη φορά, όταν «ο Χιου ήρθε από πίσω μου καθώς βγαίναμε έξω από το σινεμά και είπε “είναι αυτό το πιο ψυχωτικό πράγμα στο οποίο έχουμε βρεθεί ποτέ;”»

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης η Keira Knightley, ο μακαρίτης Alan Rickman, ο Liam Neeson, ο Martin Freeman και ο Colin Firth, ακολουθεί μια ομάδα φαινομενικά άσχετων, αλλά στην πορεία αλληλένδετων μεταξύ τους ατόμων και τις ερωτικές τους ζωές κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο Λονδίνο.

Το 2017 είχε γίνει ξανά ένα reunion του cast όταν κάποιοι από τους ηθοποιούς του – η Knightley, ο Grant, ο Neeson και ο Firth – είχαν συμμετάσχει σε μια εορταστική αγγλική εκπομπή.