Αν έχεις γάτα και δεν έχεις σύντροφο, μάλλον γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε περίπτωση που βρεις σύντροφο θα πρέπει να τον εγκρίνει η γάτα. Το αγαπημένο μου gif στα Instagram Stories είναι η φράση “My Cat Said No” και το βάζω σε αρκετές ιστορίες που ανεβάζω με μία από τις δυο γάτες που έχω, τον Ben και την Cat: Σας πληροφορώ πως και οι δυο τους είναι πάρα πολύ αυστηροί κριτές των πάντων. Και τους εμπιστεύομαι.

Έχω υπάρξει με σύντροφο που δεν ήθελε τη γάτα μου και μαντέψτε: Xώρισα.

Γιατί δεν είναι απλό το να μην αγαπάει κάποιος τη γάτα σου. Αυτή η άρνηση του για τη γάτα σημαίνει και πολλά άλλα πράγματα για τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, τα οποία θα τα βρεις αργά ή γρήγορα μπροστά σου. Γι αυτό λοιπόν, την επόμενη φορά που άρχισα να βγαίνω με κάποιον, το ότι έχω γάτες, ήταν ένα από τα τρία πρώτα βασικά πράγματα που είπα για εμένα και μαντέψτε: Ζήσαμε όλοι μαζί πάρα πολύ αρμονικά.

Αν λοιπόν είσαι cat lover και ταυτόχρονα ψάχνεις τον έρωτα, υπάρχει ένα dating app το οποίο απευθύνεται σε σένα και μέσω αυτού θα κάνεις match με κάποιο άλλο άτομο το οποίο επίσης αγαπάει τις γάτες. Είναι σαν ένα Tinder ή Badoo αλλά με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το συγκεκριμένο pet έτσι ώστε να ξεκινούν και οι δυο από μια κοινή αφετηρία. Κι αυτό, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό αν ψάχνεις για κάτι περισσότερο από ένα one night stand. 

To Tabbydates.com λοιπόν, είναι η εφαρμογή γνωριμιών στην οποία συναντιούνται οι άνθρωποι που αγαπούν τις γάτες τόσο, που θεωρούν αυτή την αγάπη βασικό προαπαιτούμενο και για το ενδεχόμενο ταίρι τους. Επομένως τα βασικά κριτήρια για να ταιριάξεις με κάποιον μέσω αυτής της εφαρμογής είναι το κατοικίδιό του: Η φυλή του, ο τρόπος που το μεγαλώνει, η κοινή τους ζωή καθώς και οι λεπτομέρειες της ανατροφής του.

Πρόκειται για το dating app που ενώνει τους ανθρώπους με γνώμωνα τα φιλοζωικά τους αισθήματα.

Σε περίπτωση που είσαι dog person και μπήκες να διαβάσεις αυτό το άρθρο, τότε υπάρχει κάτι και για εσένα εδώ: Πρόκειται για το Digdates.com το συνεργαζόμενο application του Tabbydates και εκεί, γνωρίζονται αντίστοιχα άνθρωποι που αγαπούν τα σκυλιά και αναζητούν κάποιον που να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος. Έτσι και οι μεν και οι δε μπορούν να βρουν το ιδανικό ταίρι.