Το αναβαθμισμένο κατάστημα του La Meat Maison στη Μύκονο δεν είναι ένα ακόμα πωλητήριο κρέατος. Είναι η ίδια η στρογγυλή τράπεζα όπου οι «ιππότες των ποιοτικών κοπών» συγκεντρώνονται για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και τελικά να επιλέξουν αυτές με τις οποίες θα απογειώσουν τα μενού τους. Η αίθουσα του θρόνου της υψηλής εξοχότητας του κρέατος βρίσκεται πλέον στο νησί των ανέμων.

Ένας ιδιαίτερος χώρος που μετατρέπεται σε καρνιβορικό συμπόσιο-ταχύρυθμο σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης. Ένα showroom που στις προθήκες του φιγουράρουν οι εκλεκτικότερες προτάσεις της εταιρείας για το κρέας και τις συνοδευτικές ετικέτες κρασιών, αφιερωμένο σχεδόν αποκλειστικά στους πρωτοπόρους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής της Μυκόνου.
Ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις των πρωτοπόρων της γεύσης αλλά και πάντα συνεπές στην αποστολή του να εκπαιδεύσει τους απανταχού aficionados του κρέατος, το κατάστημα του La Meat Maison στο νησί των ανέμων μετατρέπεται φέτος σε ένα ιερό για τους πιστούς αναζητητές των υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα μαζικής κατανάλωσης κοπών.


Μέσω μιας παρουσίασης που μοιάζει με ιδιωτική προβολή, οι επισκέπτες του La Meat Maison Mykonos (σεφ, F&B managers, sommeliers, προμηθευτές και γενικότερα όλοι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μαζικές παραγγελίες) θα έχουν από αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τα brands που κατ΄αποκλειστικότητα εισάγει η εταιρεία, όπως τα Pork και Wagyu Umami Olive-Fed, τα The Black angus ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα Label Rouge. Κι όλα αυτά με τη συνοδεία πολύτιμων ετικετών κρασιών όπως τα Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean, αλλά και με ηχηρά brands πρώτων υλών όπως το αλάτι και το λάδι.
Οι άνθρωποι του καταστήματος – το Άγιο Δισκοπότηρο του La Meat Maison-, που έχουν κερδίσει τον τίτλο των masters του The Art of Meat Cutting και μάγων του Fine Grilling, θα είναι παρόντες ώστε να καθοδηγήσουν τους επαγγελματίες της εστίασης σε αυτό το γευστικό ταξίδι αναζήτησης της κάθε ιδιαίτερης κοπής ή ετικέτας που θα αναβαθμίσει τα μενού και τις λίστες των εστιατορίων τους.
Διατηρώντας, ωστόσο, όλο το χαρακτήρα και το χρώμα της λιανικής πώλησης, στο La Meat Maison Mykonos, οι μεμονωμένοι πελάτες θα μπορούν παράλληλα να λάβουν μοναδικά tips προετοιμασίας νόστιμων γευμάτων στο σπίτι για να αναδείξουν τον σεφ που κρύβουν μέσα τους.

Στο La Meat Maison Μykonos ο αέρας αλλαγής έχει άρωμα ποιότητας.

Λίγα Λόγια για το La Meat Maison
Θα μπορούσες να τους αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είναι οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και την διαρκή αναζήτηση για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.
Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.
Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουν μία αποστολή: να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.

lameatmaison.com