Αυτό που βίωσαν δεκάδες γυναίκες στη Βικτώρια της Αυστραλίας μοιάζει βγαλμένο από ταινία μυστηρίου – κι όμως συνέβη πραγματικά!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα αφού περισσότερες από 65 γυναίκες έλαβαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε φακέλους που στάλθηκαν ταχυδρομικά.

Κι ενώ η ιστορία αυτή είναι από μόνη της περίεργη, υπάρχει άλλο ένα στοιχείο που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μυστήρια, αφού αυτές οι γυναίκες δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους. Όλες οι γυναίκες ήταν κάποτε στην ίδια τάξη, το 1999 στο Kilbreda College Mentone. Πολλές έλαβαν πάνω από ένα γράμμα, μερικά μάλιστα στάλθηκαν στα σπίτια των γονιών τους, στα οποία κάποιες δεν έμεναν πλέον εδώ και χρόνια. Ο συνολικός αριθμός των γραμμάτων, τα οποία περιείχαν σεξιστικό περιεχόμενο και προσβλητικές κουβέντες, ξεπερνά τα 100.

γυναίκες γράμματα

Μία ημέρα αφότου η αστυνομία ανακοίνωσε την έναρξη της έρευνας, βρέθηκε ένα χάρτινο κουτί που περιείχε 88 κλειστές συσκευασίες προφυλακτικών. Η αστυνομία πιστεύει ότι το δέμα μπορεί να σχετίζεται με την εν λόγω υπόθεση και ερευνά τη γύρω περιοχή για να ανακαλύψει ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

Πρέπει κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι οι γυναίκες, όταν πήγαιναν στο σχολείο το 1999, έγραψαν τα ονόματά τους και τις διευθύνσεις τους σε ένα βιβλίο. Είναι πιθανό ότι το βιβλίο έπεσε στα χέρια ενός ή περισσότερων κακόβουλων ανθρώπων.

Η ιστορία φαίνεται πραγματικά μυστηριώδης. Netflix, κάνε τα μαγικά σου!