«Ο άντρας, ο μύθος, ο θρύλος», όπως συνηθίζουν να λένε  στις ΗΠΑ, ο Arnold Schwarzenegger, ετοιμάζεται να αφηγηθεί τη δική του ιστορία μέσα από το ντοκιμαντέρ “Arnold”.

Από την επερχόμενη σειρά “FUBAR” έως το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ, ο «Εξολοθρευτής» επιστρέφει στις οθόνες μας έτοιμος να προκαλέσει ξανά τις εντυπώσεις. To Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο τρέιλερ για το “Arnold“, στο οποίο αφηγείται η άνοδος του θρυλικού bodybuilder που μετατράπηκε σε ηθοποιό και στη συνέχεια σε πολιτικό. Σύμφωνα με όλες τις αναφορές, το “Arnold” θα αποκαλύψει κάποιες μοναδικές ιστορίες από το ταξίδι του Schwarzenegger, ξεκινώντας «από την αγροτική Αυστρία στις υψηλότερες επάλξεις του Αμερικανικού ονείρου».

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, «Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, ο Schwarzenegger, οι φίλοι του, οι εχθροί του, οι συν-πρωταγωνιστές του και οι παρατηρητές της ζωής του καλύπτουν τα πάντα, από τις ημέρες που σήκωνε βάρη μέχρι τις επιτυχίες που γνώρισε στο Χόλιγουντ, τη θητεία του στην κυβέρνηση της πολιτείας της Καλιφόρνια, τις χαρές και τις αναταράξεις της οικογενειακής του ζωής, σε μια ιστορία που αντιστοιχεί στον πληθωρικό χαρακτήρα του».

Το πρώτο τρέιλερ του “Arnold” του Netflix ξεκινά με τον Arnold Schwarzenegger να μιλά για τις παλιές ημέρες που σμίλευε τα μπράτσα του, λέγοντας: «Είδα τον εαυτό μου στη σκηνή, με χιλιάδες άνθρωπους να φωνάζουν “Arnold, Arnold, Arnold”», πριν εμφανιστεί στην οθόνη μας υλικό από το προσωπικό του αρχείο που τον δείχνει να επιδεικνύει το σώμα του. «Και όταν οπτικοποιείς κάτι πολύ ξεκάθαρα, πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις εκεί 100%», συνεχίζει ο Arnie.

Η πολυδιάσταση νοοτροπία του είναι επίσης έτοιμη να εξερευνηθεί έξω από τον κινηματογραφικό χώρο και τον κόσμο του bodybuilding, με τον Arnold να αναφέρει λεπτομερώς την προσπάθειά του στην πολιτική. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε στιγμιότυπα όπου ο Schwarzenegger, όντας Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, τραβάει τζούρες από το πούρο του πίσω από το πολιτικό του γραφείο, όσο η φωνή του ακούγεται να λέει στο παρασκήνιο: «Ας ξεκινήσουμε να δουλεύουμε».

Στη συνέχεια του τρέιλερ, ακούμε μια γυναίκα να μιλά για την πολιτική μέθοδο του Arnie, λέγοντας: «Δεν είχε προσωπικό και κανένα πραγματικό σχέδιο», ενώ μια άλλη προσθέτει: «Ανατίναξε το πολιτικό σύστημα». Εμφανίζονται επίσης πλάνα του Schwarzenegger να συναντά ανθρώπους που τον ενημερώνουν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκλογική του περιφέρεια, ενώ, κάποια στιγμή, όταν οι κάμερες κλείνουν ο ίδιος λέει: «Υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Αλλά ήθελα να κάνω τα πράγματα που όλοι αποκαλούν αδύνατα».

«Εάν είσαι πάντα πεινασμένος, δεν είσαι ποτέ πραγματικά ικανοποιημένος», λέει ο Arnie με την αναγνωρίσιμη βαρύτητα της φωνής του. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον Schwarzenegger να δίνει στο κοινό “πολύτιμα λόγια σοφίας”, όπως «Όποιος κι αν είναι ο κόπος, δουλέψτε σκληρά. Κάντε το. Κάντε το τώρα!»

Η σειρά ντοκιμαντέρ “Arnold” σκηνοθετείται από τη Lesley Chilcott και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Allen Hughes, Peter Nelson, Lesley Chilcott, Paul Wachter και Doug Pray. Η «πολυπρόσωπη ζωή και καριέρα» του Schwarzenegger θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2023.

Πηγή: Man of Many