Η Madonna βρέθηκε χθες μαζί με τον γιο της David Banda στο tattoo studio Lovers & Killers για να χτυπήσει δυο τατουάζ: ένα στον καρπό της αποτίοντας φόρο τιμής στη μητέρα της και ένα ίδιο με τον γιο της. Η βασίλισσα της pop έγραψε με κόκκινο μελάνι στην μέσα πλευρά του καρπού της τη λέξη “maman” με μια γοτθική γραμματοσειρά και συνόδευσε τη διαδικασία με ένα βίντεο που στο caption έλεγε: “My turn to bleed for my mother”.

Στα 63 της χρόνια η Madonna αποφάσισε πως ήρθε η σειρά της να αιμορραγήσει για τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή και την χάραξε για πάντα πάνω στο σημείο που χτυπά ο σφυγμός της.

Εκτός από αυτό το τατουάζ, η τραγουδίστρια έκανε άλλο ένα και πάλι στο χέρι της, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που χτύπησε ο υιοθετημένος γιος της David Banda, ο οποίος είναι σήμερα 16 ετών και κατάγεται από το Mαλάουι. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό σχέδιο που έκαναν και οι δυο στο ίδιο ακριβώς σημείο στον πήχυ του χεριού τους. Η ίδια χαρακτήρισε την υπόθεση αυτή οικογενειακή βάζοντας στα stories της το hashtag #familyaffair.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)