Από την πρώτη στιγμή που η Rihanna ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δεν έκρυψε ούτε μια φορά την κοιλιά της λανσάροντας ένα ανατρεπτικό pregnancy look το οποίο σχολιάστηκε από την πρώτη στιγμή ως τώρα. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, αρνήθηκε να αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης και αποφάσισε να φοράει κανονικά ρούχα έχοντας την κοιλιά της εκτειθειμένη κάτι το οποίο θα τηρήσει μέχρι και την ημέρα που θα γεννήσει. Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να ενδυναμώσει την γυναικεία εικόνα κατά την περίοδο της κύησης, αγκαλιάζοντας το σώμα της και περνώντας το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που έρχονται αντιμέτωπες με αυτή την αλλαγή. Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία και το πιο hip μωρό καταφθάνει σε αυτόν τον κόσμο, η Riri και ο A$AP Rocky ετοιμάζουν το θεματικό baby shower που είναι εμπνευσμένο από το κίνημα της Rave.


Ξεχάστε τα απογευματινά τσάγια, τα ροζ ή τα μπλε μπαλόνια, τα λουλούδια και τα χαριτωμένα γλυκίσματα, το συγκεκριμένο baby shower θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και το θέμα του μόλις διέρρευσε.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Entertainment Tonight και το HipHollywood.com, το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να προσέλθει με dress code βασισμένο στο neon και να αφήσει τα κινητά του τηλέφωνα σε ειδικά lockers πριν μπει στο πάρτυ για να μην κυκλοφορήσουν φωτογραφίες από το event. H μόνη φωτογραφία που διέρρευσε είναι από το T-shirt που δόθηκε στους καλεσμένους κατά την άφιξή τους το οποίο είχε δυο στάμπες που έγραφαν: ‘Rih and Rocky rave shower’ στο μπροστινό του μέρος και ‘I went to Rih & Rocky’s rave shower and all I got was this amazing shirt’ στο πίσω. Και το θέλουμε κι εμείς.

Όσον αφορά στην ημερομηνία τοκετού δεν την γνωρίζουμε ακόμη τουλάχιστον, αλλά οι fans παρατήρησαν ότι η Rihanna φορά ένα charm βραχιόλι δώρο του A$AP Rocky το οποίο περιλαμβάνει ένα σμαράγδι.

Φωτ.: @badgalriri