Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις που ακούσαμε τελευταία είναι ότι η Rebel Wilson είναι ερωτευμένη και πως βρήκε το θάρρος να κάνει coming out και να αποκαλύψει ότι η σύντροφός της είναι γυναίκα. Η Rebel Wilson είχε εκμυστηρευτεί από τον Μάιο ότι είναι σε σχέση και νιώθει πολύ καλά, όμως δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του άλλου ατόμου. «Είμαι τώρα ευτυχώς σε μια σχέση», είχε πει στο podcast «U Up» και εξήγησε πως η γνωριμία είχε γίνει μέσω ενός κοινού φίλου. Μέχρι τότε, η Rebel αναζητούσε μια γνωριμία μέσω date applications όμως τελικά ο έρωτας δεν ήρθε online. «Έμπαινα και έβγαινα στην εφαρμογή Raya», είπε για να συνεχίσει: «Μας ήξερε και τους δύο για τουλάχιστον πέντε χρόνια και πίστευε ότι θα τα πηγαίναμε καλά – και να που τα καταφέραμε».

Η σύντροφος της Rebel ονομάζεται Ramona Agruma και θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι δυο τους μοιάζουν και φυσιογνωμικά. Τα κορίτσια έχουν ποζάρει σε αρκετές κοινές φωτογραφίες στο Instagram όμως αρχικά όλοι υπέθεσαν ότι είναι απλώς φίλες. Όσο για το Instagram της Ramona Agruma είναι ιδιωτικό και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται εκεί. Το ζευγάρι πήγε μαζί στο Όσκαρ πάρτυ του Vanity Fair ενώ τον Μάρτιο που μας πέρασε είχαν ταξιδέψει μαζί για ένα Σαββατοκύριακο στη Γιούτα. Μέχρι να τα φτιάξει με την Ramona, η Rebel έκανε ετεροφυλόφυλες σχέσεις. Οι δυο τελευταίοι άνδρες με τους οποίους είχε δεσμό, ήταν ο Jacob Busch και ο τενίστας Matt Reid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

«Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney #loveislove» έγραψε στην λεζάντα της κοινής τους φωτογραφία με την Ramona την οποία ανέβασε στο Instagram και ανακοίνωσε την αλλαγή της σεξουαλικής της προτίμησης συστήνοντας ταυτόχρονα τη σύντροφό της. Το timing μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί όμως και όχι, καθώς ο #pride Iούνιος είναι ο μήνας αφιερωμένος στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)