Η νέα είσοδος στην βιομηχανία της ομορφιάς έγινε από την Scarlett Johansson η οποία λανσάρει μια plant based και cruelty free σειρά περιποίησης προσώπου με την επωνυμία The Outset. H vegan σειρά θα περιλαμβάνει πέντε βασικά προϊόντα: καθαριστικό προσώπου, serum, ενυδατική κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και κρέμα ματιών. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 28 έως και 54 δολάρια αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, όμως από τις 26 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα από τα καταστήματα Sephora. Πρόκειται επομένως για affordable προϊόντα μέσης τιμολογιακής κατηγορίας τα οποία είναι προσιτά στο ευρύ κοινό.

To brand περιγράφεται ως «συνειδητά καθαρή με μινιμαλιστικά απαραίτητα προϊόντα περιποίησης χωρίς τάσεις, σκληρά συστατικά και στερεότυπα φύλου/ηλικίας».

Η Scarlett Johansson είχε δηλώσει σχετικά: «Χρειάστηκαν χρόνια για να δημιουργήσουμε μια επωνυμία που να υποστηρίζεται από ποιότητα και σκοπό, και είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι τη σειρά The Outset με τον κόσμο. Είναι μια συναρπαστική αρχή και για μένα». Τα καλλυντικά είναι vegan, cruelty free, δεν διαθέτουν άρωμα, δεν εμπεριέχουν γλουτένη ούτε ίχνη ξηρών καρπών τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και έχουν σχεδιαστεί με βάση τη βιωσιμότητα. Όπου είνει δυνατόν χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα υλικά όπως γυαλί και βιο-ρητίνη. Τέλος. τρία από τα μπουκαλάκια των προϊόντων, το καθαριστικό, το serum και το moisturizer μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν καθώς είναι εφικτό να ξαναγεμίσουν.