Ο Noel Gallagher των Oasis εκφραζει την αγαπη του στην πολύτιμη ομάδα του, τη Μάντσεστερ Σίτι, δημιουργωντας με το γραφικό του χαρακτήρα τη γραμματοσειρά των νέων εμφανισεων της ομάδας.

Ο Noel Gallagher, γέννημα θρέμμα της περιοχής Longsight του Μάντσεστερ, συνεργάστηκε με την ομάδα της Premier League, δημιουργώντας τη δική του γραμματοσειρά γράφοντας το όνομα και τον αριθμό κάθε παίκτη της Σίτι. Η γραμματοσειρά θα χρησιμοποιείται στις φανέλες όλων των παικτών και θα φοριέται σε κάθε αγώνα Champions League, FA Cup και Carabao Cup τη σεζόν 2024–25.

«Η φανέλα της σεζον 2024/25 είναι σχεδιασμένη με κλωστές 0161 στην επένδυση – μια αναφορά στον κωδικό περιοχής που δίνει την αίσθηση ότι ανήκει σε όλους όσους αποκαλούν το Μάντσεστερ σπίτι τους», αναφέρει το δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι νέες φανέλες θα είναι επίσης διαθέσιμες για αγορά στους οπαδούς, καθώς η Puma τις προσφέρει προς πώληση στο κοινό σε μια περιορισμένη έκδοση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)


Η υποστήριξη του Noel Gallagher προς τη Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε το 1971, όταν ο πατέρας του τον πήγε στο πρώτο του παιχνίδι στο Maine Road. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά τους υποστήριζε κατά κύριο λόγο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο πατέρας του Noel επέλεξε τη Σίτι – μια απόφαση που επηρέασε τον Noel και τον αδελφό του Liam να γίνουν αφοσιωμένοι οπαδοί της Σίτι. Με την πάροδο των ετών, ο Noel διατήρησε στενή σχέση με τον σύλλογο, γιορτάζοντας τις κατακτήσεις τροπαίων στα αποδυτήρια και βλέποντας το εμβληματικό τραγούδι του “Wonderwall” να ακούγεται κατά την είσοδο της ομάδας τις ημέρες των αγώνων. Επιπλέον, ο Noel είχε την τιμή να διευθύνει την πρώτη συνέντευξη του Pep Guardiola ως προπονητή της Σίτι.

Με πληροφορίες από: Exclaim