Το συγκροτήμα που κάποιοι αγάπησαν και κάποιοι άλλοι αγαπούσαν να μισούν, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με βίντεο που απεικονίζει το Sawmills Studio στην Κορνουάλη τραβηγμένη με drone, το στούντιο που ηχογράφησαν ένα μέρος από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Definitely Maybe” το 1994. Επίσης, στο background του βίντεο ακούγεται ήχος από feedback κιθάρας και κάποιες συζητήσεις.

Τι σκαρώνουν λοιπόν οι Oasis;

Αρκετοί στα comments της ανάρτησης, κυρίως εκείνοι που θα ήθελαν πολύ να δούν ένα reunion των Oasis, εικάζουν ότι τα αδέρφια Gallagher σχεδιάζουν μια επανένωση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το “Definitely Maybe” έκλεισε 30 χρόνια από τη χρονιά που κυκλοφόρησε – πιο συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου του ’94. Έτσι, και σε συνέχεια την επετειακής επανέκδοσης του άλμπουμ στην 20ή του επέτειο, το πιο πιθανό είναι ότι οι Oasis πρόκειται να κυκλοφορήσουν ακόμα ένα reissue του δίσκου που τους σύστησε στο παγκόσμιο κοινό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oasis (@oasis)


Ο Liam Gallagher γιορτάζει μόνος του το “Definitely Maybe” με μια δική του επετειακή περιοδεία, ενώ το περασμένο φθινόπωρο, όταν ο Liam ρωτήθηκε για το αν θα έπαιρνε τον αδερφό του, Noel μαζί του στην περιοδεία, σχολίασε: «Του έχει ζητηθεί και έχει αρνηθεί». Ο Liam διέψευσε τις φήμες περί reunion μόλις τον περασμένο μήνα.

Παρά τη διάλυσή τους, που δεν είναι και πρόσφατη αφού η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ως Oasis ήταν το 2009, τα προφίλ του συγκροτήματος στα social media είναι αρκετά ενεργά και τα τραγούδια τους συνεχίζουν να παίζονται στα ραδιόφωνα και να στριμάρονται στις ψηφιακές πλατφόρμες – άλλωστε, «they gonna live forever». Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι ενδεχομένως ετοιμάζουν μια καινούργια επετειακή έκδοση του “Definitely Maybe”.

Με πληροφορίες από: Exclaim