Το περιοδικό Time ανακήρυξε την Taylor Swift ως το πρόσωπο της χρονιάς, χαρακτηρίζοντάς την «ηρωίδα της δικής της ιστορίας».

Η Swift κατέρριψε φέτος τα ρεκόρ της βιομηχανίας του θεάματος τόσο με την περιοδεία της όσο και με την ταινία της που εκτιμάται ότι θα αποφέρει έσοδα σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Η Taylor Swift βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τα σύνορα και να γίνει πηγή φωτός… Η Swift είναι το σπάνιο άτομο που είναι ταυτόχρονα ο συγγραφέας και η ηρωίδα της δικής της ιστορίας», έγραψε σε δήλωσή του ο αρχισυντάκτης του Time, Sam Jacobs.

«Πολλά από αυτά που πέτυχε η Swift το 2023 είναι πέρα από κάθε μέτρηση. Χαρτογράφησε το ταξίδι της και μοιράστηκε τα αποτελέσματα με τον κόσμο: Δεσμεύτηκε να επικυρώσει τα όνειρα, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδίως των γυναικών, που ένιωθαν παραγνωρισμένες και τακτικά υποτιμημένες».

Το τεράστιο άνοιγμα της ταινίας “The Eras Tour” της Taylor Swift, με 92,8 εκατομμύρια δολάρια, ήταν προμήνυμα για όσα θα ακολουθούσαν μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για την ταινία ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, δήλωσε το AMC, καθιστώντας την την πιο επιτυχημένη ταινία συναυλιών μεγάλου μήκους στην ιστορία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

«(Οι θαυμαστές) έπρεπε να κοπιάσουν πολύ για να βρουν εισιτήρια… Ήθελα να κάνω μια συναυλία που θα ήταν μεγαλύτερη από ό,τι πίστευαν ποτέ ότι θα ήταν, γιατί αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά φεύγοντας από το στάδιο», δήλωσε η Swift στο Time.

«Επειδή έχτισε έναν δικό της κόσμο που έκανε χώρο για τόσους πολλούς, επειδή έκανε την ιστορία της παγκόσμιο θρύλο, επειδή έφερε χαρά σε μια κοινωνία που την έχει απεγνωσμένα ανάγκη, η Taylor Swift είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς 2023 του TIME», δήλωσε ο Jacobs.

Πηγή: Yahoo News