Όπως είναι ήδη γνωστό, η Celine Dion σε συνεργασία με την Amazon προετοίμαζε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα κατέγραφε τη μάχη της με το σύνδρομο Stiff Person, και εχθές κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα ευάλωτης στιγμής στο τρέιλερ του “I Am: Celine Dion”, η σπουδαία τραγουδίστρια σχεδόν καταρρέει ενώ μιλάει για τους αγώνες της που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει. «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας», λέει η ίδια. «Μου λείπει τόσο πολύ. Οι άνθρωποι, μου λείπουν. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Δεν θα σταματήσω».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το ντοκιμαντέρ «μας δίνει μια ωμή και ειλικρινή ματιά στα παρασκήνια του αγώνα της εμβληματικής σούπερ σταρ με μια ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της. Αποτελώντας ένα ερωτικό γράμμα στους θαυμαστές της, αυτό το εμπνευσμένο ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα δείχνει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».

Το “I Am: Celine Dion” σκηνοθετήθηκε από την Irene Taylor και κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο Prime Video.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο SPS, μια σπάνια και ανίατη νευρολογική πάθηση που προκαλεί προοδευτική δυσκαμψία των μυών στον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Στη συνέχεια ακύρωσε την Courage World Tour της για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, η Dion έκανε μια αιφνιδιαστική δημόσια εμφάνιση στα Grammy για να παραδώσει στην Taylor Swift το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς.

Πηγή: Consequence