Η νέα ταινία “Penguin” είναι μια τηλεοπτική spin-off σειρά από το “The Batman”, την οποία σας είχαμε προλογίσει εδώ, με επίκεντρο τον χαρακτήρα Oswald Cobblepot, γνωστό και ως The Penguin. Στη σειρά, που θα κυκλοφορήσει στο HBO Max, θα πρωταγωνιστεί ο Colin Farrell ως Πιγκουίνος, ενώ η Cristin Milioti θα υποδυθεί τη Sofia Falcone, ο Clancy Brown τον Salvatore Maroni και ο Michael Zegen τον Alberto Falcone.

Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από την άνοδο του Πιγκουίνου στην εξουσία στον κόσμο του εγκλήματος της Gotham City, με σκοτεινά και βίαια θέματα. «Ήταν μια μακρά και πραγματικά υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Farrell για τα γυρίσματα της σειράς “The Penguin”. «Είναι σκοτεινή, αυτό μπορώ να σας πω γι’ αυτήν. Είναι πραγματικά σκοτεινή. Είναι πραγματικά βαρύ, νομίζω -σίγουρα ήταν δύσκολο να το κάνω. Πράγμα που δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδασα, πέρασα καταπληκτικά κάνοντάς το. Είναι απίστευτα βίαιο. Είναι η άνοδος ενός ανθρώπου σε αυτό που πάντα ονειρευόταν να φτάσει, δηλαδή σε μια συγκεκριμένη εξουσία ή κοινωνική θέση».

Το teaser τρέιλερ αφήνει τέτοια υπονοούμενα για έντονη και βίαιη αφήγηση της ιστορίας, υποσχόμενη μια βαθιά κατάδυση στο ταξίδι του χαρακτήρα εν μέσω των αγώνων εξουσίας της Gotham City. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2024.