Ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από την οικογένειά του μέσω ανακοίνωσης στο Facebook.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν ένας λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης, γεννημένος στην Αριδαία. Από τα 11 του χρόνια, άρχισε να παίζει μπουζούκι σε κέντρα διασκέδασης στη Μακεδονία, ενώ από νεαρή ηλικία άρχισε να συνθέτει τραγούδια, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Κυκλοφόρησε 23 άλμπουμ, πραγματοποίησε περιοδείες στο εξωτερικό και υπέγραψε στίχους και μουσική για διάφορους τραγουδιστές, όπως οι Βασίλης Καρράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας.