Ο βραβευμένος με Emmy κωμικός Τζερόντ Καρμάικλ θα είναι ο οικοδεσπότης της 80ης ετήσιας τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA). Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2023 στο Μπέβερλι Χίλτον, στο Μπέβερλι Χιλς και οι θεατές θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από το NBC και το Peacock.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ο Τζερόντ Καρμάικλ θα είναι παρουσιαστής στην ιστορική 80η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Το κωμικό του ταλέντο έχει διασκεδάσει και ενθουσιάσει το κοινό, παρέχοντας συγκινητικές στιγμές που είναι τόσο σημαντικές στην εποχή που ζούμε» δήλωσε η Χέλεν Χούνε πρόεδρος της HFPA.

«Ο Τζέροντ είναι το ιδιαίτερο είδος ταλέντου που απαιτεί αυτό το σόου με το οποίο θα ξεκινήσει η σεζόν των βραβείων» υπογράμμισε. Οι Τζορτζ και Μάγιαν Λόπεζ θα αποκαλύψουν τις υποψηφιότητες σε ειδική τελετή στις 12 Δεκεμβρίου, που θα μεταδοθεί από το NBC. Φέτος θα ανακοινωθούν υποψηφιότητες σε 27 κατηγορίες, σε τέσσερις από τις οποίες θα απονεμηθούν βραβεία πρώτη φορά.

πηγή: ΑΠΕ