Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια μίνι σειρά του Netflix με τίτλο “Zero Day” από τον Eric Newman, τον παραγωγό του “Narcos”, και τον Noah Oppenheim, τον πρόεδρο του NBC News. Λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά η σειρά λέγεται ότι θα είναι ένα πολιτικό θρίλερ στο οποίο ο De Niro θα υποδυθεί έναν πρώην πρόεδρο.

Οι Newman και Oppenheim θα γράψουν το σενάριο της σειράς, το οποίο βασίζεται σε μια ιστορία των Newman, Oppenheim και Michael Schmidt.

Αν το “Zero Day” πάρει το πράσινο φως, θα είναι ο πρώτος ρόλος σε σειρά του De Niro. Το 2017 απέσπασε υποψηφιότητα Emmy για τον ρόλο του Bernie Madoff στην ταινία του HBO “The Wizard of Lies”, ενώ έχει κάνει  guest εμφανίσεις στο Saturday Night Live (SNL) και στα Extras του Ricky Gervais.

Εκτός από τις σειρές “Narcos” και “Narcos: Mexico”, ο Newman είναι εκτελεστικός παραγωγός των “The Watcher” και “True Story” στο Netflix, καθώς και των επερχόμενων “Painkiller” και “Griselda”.

Ο Oppenheim έγινε πρόεδρος του NBC News το 2017- πριν από αυτό, ήταν το στέλεχος που ήταν υπεύθυνο για το “Today” στο NBC. Έχει γράψει σενάρια για τα “Jackie”, “Allegiant” και “The Maze Runner” και ήταν εκτελεστικός παραγωγός της μίνι σειράς του NBC “The Thing About Pam”, η οποία βασίστηκε σε μια σειρά από ιστορίες του Dateline.

Πηγή: Hollywood Reporter