Ο Michael Bublé τους τελευταίους δύο μήνες απασχολεί όλο και περισσότερο τα καναδικά Μέσα, και αυτή τη φορά η αφορμή ήταν η παρουσία του στο NHL All-Star Weekend του Τορόντο.

Αφού το προηγούμενο διάστημα είχε αφηγηθεί στην Kelly Clarkson τη «μεθυσμένη» συνάντησή του με μία πολική αρκούδα, στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show, ο άτυπος βασιλιάς των Χριστουγέννων συνέχισε με ένα ακόμα λάθος:

πήρε κατά λάθος μια πλήρη δόση μαγικών μανιταριών αντί της προγραμματισμένης μικροδόσης του.

Αν και αργότερα, αφού οι δηλώσεις του έγιναν viral, διευκρίνισε ότι «αστειευόταν» και ότι απλώς «προσπαθούσε να κάνει τον κόσμο να γελάσει», παρατηρώντας το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη τύπου στο NHL All-Star Weekend οι υποψίες δε φεύγουν εύκολα από τους πιο παρατηρητικούς…

Στη συνέντευξη τύπου, δίπλα στον επίσης διάσημο Will Arnett, ο Bublé φαινόταν λίγο “αλλού”, και δε δίστασε να αποκαλέσει -αστειευόμενος- έναν δημοσιογράφο «μαλάκα» (asshole) αλλά και να περιγράψει λεπτομερώς το ατύχημα που είχε με τη δόση των magic mushrooms.

«Ο φίλος μου μου είπε ότι ήταν απλώς μια μικροδόση μανιταριών, αλλά έλεγε ψέματα», είπε ο Bublé στους δημοσιογράφους. «Οπότε, για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι ήμουν στο “Blades of Glory” [σ.σ. αμερικανική κωμωδία του 2007] για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που ήμουν εκεί έξω, μέχρι που κατά κάποιο τρόπο ηρέμησα και τότε συνειδητοποίησα “Γαμώτο, είμαι στο NHL All-Star Game”».

Αφού είχε λίγο χρόνο για να σκεφτεί αυτά που μόλις είπε, ο Bublé γέλασε και σχολίασε: «Η συζήτηση για τα μανιτάρια μάλλον μόλις μου στέρησε όλα μου τα συμβόλαια».

Είτε αστειευόταν για τα μανιτάρια είτε όχι (στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να πει κανείς), η αναφορά του Bublé στο “Blades of Glory” ήταν σίγουρα για πλάκα, αφού θα μπορούσε να θεωρηθεί πείραγμα στον Arnett, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία του Will Ferrell για το καλλιτεχνικό πατινάζ το 2007.

Το απίθανο δίδυμο των Bublé και Arnett βρέθηκε στη Scotiabank Arena επιλέγοντας ομάδες για το επερχόμενο All-Star game μαζί με τους αντίπαλους αρχηγούς Tate McRae και Justin Bieber, οι οποίοι επεφύλασσαν στους οπαδούς μια συναυλία-έκπληξη στην εκδήλωση.

Δείτε ολόκληρη την ξεκαρδιστική συνέντευξη τύπου του Bublé και του Arnett παρακάτω.

Πηγή: Exclaim