Η Lorde tο 2021 δήλωσε στη Vogue ότι οι ουσίες έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη μουσική της, εξηγώντας ότι το “Pure Heroine” διαμορφώθηκε από το αλκοόλ, το “Melodrama” από το MDMA και το “Solar Power” από τη μαριχουάνα. Τώρα, καθώς φαίνεται να ξεκινάει μια νέα εποχή κατά κάποιο τρόπο, η Lorde επιβεβαίωσε ότι ένα άλλο ναρκωτικό την ενέπνευσε πρόσφατα: τα μανιτάρια.

Πιο συγκεκριμένα, έστειλε ένα email στους θαυμαστές της το βράδυ της Τετάρτης με θέμα “how I’ve been, revised”, στο οποίο έδινε μια ενημέρωση για τη ζωή της και μοιράστηκε μια ιστορία από ένα πρόσφατο «ταξίδι με μανιτάρια» που την επηρέασε πολύ. Αφού συνειδητοποίησε ότι «το να ακούει [το] σώμα της είναι δύσκολο για [αυτήν]» και αφού βίωσε μια σειρά από επιπτώσεις στην υγεία της ως αποτέλεσμα, ανέφερε ότι η ψυχεδελική της εξόρμηση την έφερε ξανά σε επαφή με τον εαυτό της… και μάλιστα τη βοήθησε να νιώσει την παρουσία του Θεού.

«Νωρίτερα φέτος, έφαγα δύο χούφτες μανιτάρια, συμπαγείς δόσεις που είχαν γεύση πράσινου χώματος», έγραψε.

«Πήρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι είχε περάσει το σώμα μου στον μέχρι τώρα χρόνο μας, τι χρειαζόταν, πού ήταν και πού δεν ήταν ο Θεός -ένιωσα στα κόκκαλά μου πόσο αποσταθεροποιητικό είναι να φεύγεις από το σπίτι σου και να ξεκινάς μια νέα ζωή με τον τρόπο που το έκανα. Είδα επίσης ότι το σώμα μου είναι εντελώς υπέροχο και ότι το να το μισώ είναι τόσο μάταιο όσο το να μισώ ένα δέντρο -ότι πραγματικά, πραγματικά αγαπώ να κάνω τη δουλειά μου και ότι η ζωή μου είναι σαν ένα όμορφο μωσαϊκό και κάθε σπιθαμή του είναι πολύτιμη και έχει νόημα».

Σε άλλο σημείο, η Lorde σημείωσε ότι αισθάνεται σαν να περνάει από την «παιδική δεκαετία εργασίας» σε «αυτή που έρχεται μετά», όποια κι αν είναι αυτή. Πρόσθεσε επίσης ότι στη μέση της ευρωπαϊκής περιοδείας της, έφτιαξε μια «νέα εκδοχή» του σόου της μέσα σε λίγες μέρες.

«Ήταν καλό να αλλάξω ταχύτητα και να βγω από το κεφάλι μου», έγραψε η Lorde. «Έβαλα προσπάθεια στο σόου, αλλάζοντας τη setlist και τις ρυθμίσεις, ήταν ωραίο το πώς το πήρατε αυτό, και ένιωσα ωραία να χορεύω στις νέες εκδοχές μαζί σας, να σας κοιτάζω, ιδρωμένοι με τους φίλους σας, όλοι στα ίδια ναρκωτικά. Ένιωσα τον παλμό της ιστορίας που υπάρχει κάτω από αυτή τη μουσική τώρα, πώς κάθε χρόνος κάνει αυτά τα τραγούδια να μοιάζουν περισσότερο με συλλογικά γραμμένα. Έφυγα από το σώμα μου και συγχωνεύτηκα με το δικό σας και ήταν έκσταση». Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Lorde εδώ.

Η Lorde δεν έχει ανακοινώσει επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Tumblr

Πηγή: Consequence Sound