Η εμβληματική επιτυχία της Νταϊάνα Ρος της δεκαετίας του 1980 «I’m Coming Out» έχει ανακηρυχθεί το τραγούδι που θέλουν περισσότερο να ακούσουν οι θαυμαστές που παρακολουθούν το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 26 στο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Το Music News αναφέρει ότι το «I’m Coming Out» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα τραγούδια που προστίθενται στις λίστες αναπαραγωγής του Γκλάστονμπέρι που δημιουργήθηκαν από χρήστες στο Spotify με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από την υπηρεσία streaming.

Το Spotify δημιούργησε τη λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια, σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας με το «Upside Down» της Ρος να εξασφαλίζει την τρίτη θέση μετά το «Seventeen Going Under» του Σαμ Φέντερ που είναι στη δεύτερη θέση.

Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται το «My Number» των Foals και το «Chaise Longue» του Wet Leg (τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα). Στην έκτη έως τη δέκατη θέση είναι οι επιτυχίες «Hypersonic Missiles» του Σαμ Φέντερ, «Heat Waves» των Glass Animals, «good 4 u» της Ολίβια Ροντρίγκο, «Don’t Delete The Kisses» των Wolf Alice και «Bad Guy» της Μπίλι Άιλις.

Η Νταϊάνα Ρος πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή των θρύλων του Φεστιβάλ, Glastonbury’s Pyramid Stage, την Κυριακή 26 Ιουνίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ