Ο Ed Sheeran ισχυρίζεται ότι ο Snoop Dogg και ο Russell Crowe τον “έφτιαξαν” τόσο πολύ που δεν μπορούσε να δει μπροστά του.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, μοιράστηκε αυτή την εμπειρία του στο podcast του Conan O’Brien, Conan O’Brien Needs a Friend.

Ο τραγουδιστής του “Thinking Out Loud” λέει ότι αυτός, η σύζυγός του Cherry Seaborn και η πεθερά του πήγαν να δουν την εμφάνιση του Snoop στη Μελβούρνη και κατέληξαν να κάνουν παρέα με τον ίδιο, στο καμαρίνι του, όπου ο ράπερ του “Gin and Juice” και ο ηθοποιός Russell Crowe μοιράστηκαν κάποια τσιγάρα.

Ο Sheeran λέει ότι κανονικά δεν καπνίζει, αλλά δεν ήθελε να είναι αγενής…

Πηγή: New York Post

«Υποθέτω ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει να το κάνω, μόνο και μόνο για να [πω], “Κάπνισα με τον Snoop Dogg”», θυμήθηκε ο Sheeran.

«Είχα μια καλή ποσότητα συνομιλίας, οπότε πίνω λίγο και σκέφτομαι: “Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα, αυτό είναι καλό”, μετά πίνω λίγο ακόμα… μετά πίνω λίγο ακόμα… μετά πίνω λίγο ακόμα», συνέχισε.

«Θυμάμαι να τον κοιτάζω και να λέω: “Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή”».

Πηγή: New York Post

Ο O’Brien μοιράστηκε μια δική του ιστορία με τον Snoop, από την εποχή που ήταν οικοδεσπότης του Late Night.

Ο κωμικός ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και το κοινό “ανέβηκαν” όταν ήρθαν σε επαφή με τον ράπερ του “Drop It Like It’s Hot” και τη συνοδεία του που κάπνιζαν στο καμαρίνι του.

«Το κοινό γελούσε με τα σκηνικά», θυμήθηκε ο O’Brien. «Το πλήθος ήταν σαν μαστουρωμένο. Μπορούσες να το μυρίσεις».

Ο Sheeran κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ “Autumn Variations” τη Δευτέρα.

Πηγή: New York Post