Ο 50 Cent  πιστεύει πως ο Diddy (Puff Daddy) ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του 2Pac το 1996 στο Λας Βέγκας.

Ο ράπερ, και φίλος των Dr. Dre και Eminem, δεν είναι ο μοναδικός που υπέδειξε αυτό το διάστημα τον Diddy. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρώην στιχουργός της Bad Boy, Ma$e, υπονόησε ότι ο Diddy έχει δεσμούς με τον ύποπτο για τη δολοφονία του 2Pac. Τώρα, λοιπόν, το ίδιο κάνει και ο 50 Cent.

Στις 9 Οκτωβρίου, ενώ ο Ma$e μιλούσε, ο 50 Cent αποφάσισε να πει τη γνώμη του ισχυρίστηκε ότι ο Diddy ευθύνεται για το θάνατο του 2Pac. Επιπλέον, είπε στον βραβευμένο με Grammy ράπερ και παραγωγό να «βρει δικηγόρο» μετά τη σύλληψη του Duane “Keefe D” Davis.

Ο ιδρυτής της G-Unit και παραγωγός της Power επέμενε ότι ο Diddy προσέλαβε τον Davis ως εκτελεστή και τώρα, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο υλικό με τον 50 Cent να εκφράζει την άποψή του σε κοινό πρόσφατης συναυλίας που έδωσε.

Φωνάζοντας στο μικρόφωνο στους θαυμαστές του στην περιοδεία του Final Lap, το είδωλο του Κουίνς είπε: «Μισώ όταν με αφήνουν να μιλήσω γιατί λέω πάντα το λάθος πράγμα. Την τελευταία φορά που με άφησαν, είπα κάτι για τον Puffy. Είδατε αυτό το κλιπ; Πρέπει να σταματήσω να κάνω τέτοιες μαλακίες. Μιλάω με έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει με τις μαλακίες που λέω».

Ωστόσο, κατέληξε: «Είναι κάποια τρελά πράγματα στο μυαλό μου. Ίσως είπα αυτή τη μαλακία για τον Puffy επειδή αυτός σκότωσε τον 2Pac». Ο ισχυρισμός είναι ανησυχητικός και προς το παρόν, μη επαληθεύσιμος. Ωστόσο, το γεγονός ότι δύο ράπερ της Νέας Υόρκης κάνουν ταυτόχρονα αυτή τη δήλωση είναι τουλάχιστον ανησυχητικό.

Ο Diddy δεν έχει ακόμη απαντήσει σε καμία από τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του και δεν είναι σαφές αν εμπλέκεται ή όχι αυτή τη στιγμή στην έρευνα για τη δολοφονία του 2Pac.

Πηγή: Hip-Hop Hero