Ο 18χρονος αδελφός του 16χρονου μαθητή από τη Νέα Σμύρνη, ομολόγησε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό υποστήριξαν νωρίτερα, κατά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία, η μητέρα, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, που βρίσκονταν στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη την ώρα του αιματηρού επεισοδίου. Όπως ανέφερε η μητέρα τους, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για μία μπλούζα και όταν μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του 16χρονου αδελφού του.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 16χρονο στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Έφερε τραύματα τόσο στο στήθος όσο και στην κοιλιακή χώρα.

Το μικρό χρονικό της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη

Λίγο μετά τις 9:00 το χθες βράδυ, το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές. Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου.