Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της, μετά την προθεσμία που έλαβε σήμερα, ώστε να προετοιμάσει την απολογία της για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η γυναίκα, που ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανώς πιο αδύνατη σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο, οπότε κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, εμφανίστηκε ευθυτενής σε αυτήν τη μεταγωγή της, κοιτώντας ευθεία με το κεφάλι ψηλά.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει πλέον την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσκοκομείο Πάτρας. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας όμως μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ