Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους ο 39χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται στην υπόθεση της Greek Mafia για εμπλοκή σε δολοφονίες-συμβόλαια.

Απολογούμενος ο 39χρονος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος -που αντιμετωπίζει και αυτός κακουργηματικές κατηγορίες- αρνήθηκε την εμπλοκή του στην οργάνωση. Οι δολοφονικές επιθέσεις στις οποίες σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφορά τις δολοφονίες των Γιάννη ΣκαφτούρουΒασίλη Ρουμπάτη και Διονύση Μουζακίτη καθώς και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας των Μαυρόπουλου (στην Κατερίνη) και δύο συγγενικών προσώπων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Τέλος ο κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, επανέλαβε στη δικαστική λειτουργό ότι δεν έχει σχέση με τους συγκατηγορουμένους του, αρνούμενος τις κατηγορίες. Αντιμετωπίζει μόνο πλημμεληματικές κατηγορίες για λαθρεμπορία και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα και γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Πηγή: ΕΡΤ