Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διέμενε στον Πειραιά και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.


Υπήρξε διευθυντής στην εφημερίδα Απογευματινή ενώ για ένα διάστημα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επί θητείας του Κλέαρχου Περγαντά, καθώς και στο γραφείο Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βαγγέλη Μαυραγάνη, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα θα παραμείνει έως το δραματικό της «κλείσιμο» το 2010, ενώ, στη συνέχεια θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη.

Το Διοικητικό του Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο».

Πηγές: Ναυτεμπορική, ΕΣΗΕΑ