Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την διάρκεια επεισοδίων με Κροάτες οπαδούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε ένα από τα μαχαίρια που είχαν περισυλλέξει οι αστυνομικοί από τον τόπο τής φονικής επίθεσης και στο οποίο υπήρχε πάνω αίμα του θύματος, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε DNA 35χρονου Έλληνα οπαδού.

Ο 35χρονος την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση όπου υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε ένα μαχαίρι πάνω του το οποίο το έχασε.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ναυπλίου καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή του σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Όπως τονίζεται από τις ίδιες πηγές. ο 35χρονος τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί ξανά από τις Αρχές, για να διαπιστωθεί αν είχε εμπλοκή στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ