Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής. Στο κάδρο των ερευνών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνει ένα άλλο πρόσωπο ως ο πιθανός δράστης, ενώ εξετάζονται λεπτομερώς όλα τα συλλεχθέντα στοιχεία.

Ακόμη, φως στην υπόθεση θα ρίξουν και τα αποτελέσματα των συγκριτικών αναλύσεων DNA, τα οποία αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι ο 57χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα Ξενοφών (Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας) την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση. Οι αστυνομικοί βασιζόμενοι σε αυτή την κατάθεση επέκτειναν τις έρευνες.

Ο 57χρονος που συνελήφθη και αρνήθηκε τις κατηγορίες είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία και το 2026 θα αποφυλακιζόταν. Επειδή είχε εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του και είχε επιδείξει καλή διαγωγή, είχε μεταφερθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας. Τις τελευταίες ημέρες ήταν εκεί μαζί με σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών και έκανε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή.

ΕΡΤ