Ενα μεγάλο «όχι» φέρεται να πήρε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, από την Ελενα Παπαρίζου, όταν πρότεινε στην τραγουδίστρια να εμφανιστεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

Η πρόταση αφορούσε στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Βόλου και σε μια συναυλία για τους κατοίκους της πόλης. Ο λόγος που αρνήθηκε η τραγουδίστρια ήταν οι δηλώσεις του δημάρχου, το βράδυ της εκλογής του σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομοφυλοφιλία και, μεταξύ μας, υπάρχουν και αρκετοί ακόμα λόγοι για να πει κάποιος καλλιτέχνης όχι στον Αχιλλέα Μπέο και σε ό, τι αυτός εκπροσωπεί.

Ο Αχιλλέας Μπέος, φυσικά, προχώρησε (όχι που δεν θα…) δίνοντας τη δική του απάντηση σχετικά με την απόρριψη αυτή.

«Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω χ τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως. Δύο καλλιτέχνες είπαν “όχι” στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα. Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν, αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος» απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.